[IVE] i大討論區(9) 6月21放GPA

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
真心唔明點解有人數底數唔係好但hd 揀EE嚟讀,留名等地仆直
講緊fd ,係講緊你呀,最好你睇到

人揀測量你又揀測量,dllm

你咪搞到ive冇得賺錢

咁又係,人地讀唔嚟又要retake等於送錢比ive
覺得自己 揀high dip揀錯咗 first choice 放咗 civil second choice survey 第三科先至揀building studies

有得揀 又有能力讀得掂既話 civil放第一冇問題阿 building studies同survey一樣都係背書科 不過survey 多好多考試

本身衰中文 先要讀fd 我阿sir話civil work開始唔請人 building studies 好好多 我又唔知信唔信佢好 有無師兄知 civil可唔可以駁返上city cem or poly bem?

BS如果你做維修保養 實有工開ga 不過預左係地底泥 唔會高人工

讀civil maths phy能力要強 唔係就讀得好辛苦 準時畢業唔容易 同埋要好挨得 話哂平均每個sem都要讀成10科 d科乜類型都有 計數 背書 語文 d assignment lab report group project present接住黎 冇返咁上下毅力都唔掂

讀civil non-ju可以報其他科 d人主要報返civil多

ching請教
讀完civil可唔可以做維修保養
還是只可以做返civil work?
有出現的科就代表合格
有出現的科就代表合格

有出現的科就代表合格

有出現的科就代表合格

不過應該無咁快出
Btw 呢個post 既bse 撚都係學霸,V=IR嗰位巴打都係

真果幾個潛左水

扮啦,你都係學霸

真學霸邊得閒上lihkg

普通話我覺得幾易

有冇building studies嘅朋友仔喺度
Btw 呢個post 既bse 撚都係學霸,V=IR嗰位巴打都係

真果幾個潛左水

扮啦,你都係學霸

真學霸邊得閒上lihkg

咪就係

呢到差唔多成個post都係BSE

佔領晒成個po

邊間campus
邊個開上親嚟都係學霸
bse學渣在此
邊個上親嚟都係學霸
bse學渣在此
屌佢老母 畢業先黎肥英文 仲要佢重讀既時間唔撚岩 點撚算

等下個Sem

邊間campus

你BIM邊個教
邊個上親嚟都係學霸
bse學渣在此

bs software
sem3好chur呀
sem3好chur呀

呢加先SEM 頭

快啲加入BSE 個大家庭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞