[IVE] i大討論區(9) 6月21放GPA

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
又係B

又係A
利申ca b-

點做到喺I大英文拎A grade ?
I大出名語文科唔派A
想問依家apply 既IA有冇伏?
又係B

又係A
利申ca b-

I大出名語文科唔派A

兩個sem都a
又係B

又係A
利申ca b-

I大出名語文科唔派A

兩個sem都a

CA都b- EA咁簡單點解C咗

利申: sem2

利申: sem3
英文

IA有冇伏 係睇你揀咩公司做 咩公司,做d咩又唔講
有心想讀書 咪暑假做
如果唔係year2 又chur左又要返工返學 小心成績跌
睇英文成績個到,字母隔離左面個數字愈大愈好,定愈細愈好
英文

拖sir應該又A了

有心想讀書 咪暑假做

IT SE... 我睇有d人話去到冇野做,怕學唔到野曬時間
又係B

又係A
利申ca b-

I大出名語文科唔派A

兩個sem都a

其他好屎 如果sem2 cgpa冇3係咪食得屎

有心想讀書 咪暑假做

IT SE... 我睇有d人話去到冇野做,怕學唔到野曬時間

暑假 個半月唔好諗住呀頭會比好多重要野你去做 都係做d打雜野,閒野咁
又係B

又係A
利申ca b-

I大出名語文科唔派A

兩個sem都a

想升UGC的話 就有心理準備未必升到啦

應該只係你讀緊module嘅QFlv
又係B

又係A
利申ca b-

I大出名語文科唔派A

兩個sem都a

想升UGC的話 就有心理準備未必升到啦

THEI幫到你

應該只係你讀緊module嘅QFlv

英文

拖sir應該又A了

拖sir收唔到張野
係咪炒咗?
英文

拖sir應該又A了

拖sir收唔到張野
係咪炒咗?

單元表現入面冇咩
英文

拖sir應該又A了

拖sir收唔到張野
係咪炒咗?

單元表現入面冇咩

英文

拖sir應該又A了

拖sir收唔到張野
係咪炒咗?

單元表現入面冇咩

應該未有咋? 屌佢今朝一早send email出黎,去到5,6點先有得睇

明顯3 FOR QF LEVEL 3 程度, 4 FOR QF LEVEL 4 程度
英文

拖sir應該又A了

拖sir收唔到張野
係咪炒咗?

單元表現入面冇咩

應該未有咋? 屌佢今朝一早send email出黎,去到5,6點先有得睇

爆2無望

明顯3 FOR QF LEVEL 3 程度, 4 FOR QF LEVEL 4 程度

唔經唔覺讀晒兩年5個sem, 好在4101 都唔算真係好難
最後A 收場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞