[IVE] i大討論區(9) 6月21放GPA

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
有冇sem5 巴打睇到英文grade?
email又話出撚左

我狂禁F5都冇,嚇撚死我

SEM2個科都未有
email又話出撚左

SEM2個科都未有

IVE
email又通知人話有 乜撚野報告 上去睇就咩都冇

我用人手我mon度 再乘比例
姐係開幅圖放到8400mm果條線用間尺度到8 cm再度其他想畫既線再乘出來

仲未畫
其實成幅岩比例 之後再改比例都得

求鳩其啦layout 唉

煩下點派sprinkler 點pipe sizing仲好

Floor plan錯可以好大件事架
Sprinkler派晒
Pipe size未搞
聽日一野搞晒佢 供水排水schemes

iop仲未了解清楚點計

得幅爛閪typical floor plan真係諗撚死人

又唔知water tank係邊,又要自己assume pipe length

Software 個Floor plan交左比cad神
畫錯之後好撚煩
我畫其他算
Iop唔係可以用佢個software 連咩

design a喎講緊

姐係design a 個iop要用手計?

唔通用咩 佢啲資料比埋iop chart

我地乜春都無派

Sprinkler派晒
Pipe size未搞

iop仲未了解清楚點計

又唔知water tank係邊,又要自己assume pipe length

畫錯之後好撚煩
我畫其他算

design a喎講緊

好似...無喎

某老師會派吓啲 material ,我個個就坐喺到
email又話出撚左

SEM2個科都未有

IVE

現在出左
email又話出撚左

SEM2個科都未有

IVE

現在出左

B左
email又話出撚左

SEM2個科都未有

IVE

現在出左

邊度睇到?
又係B
點check?

Sprinkler派晒
Pipe size未搞

iop仲未了解清楚點計

畫錯之後好撚煩
我畫其他算

design a喎講緊

好似...無喎

某老師會派吓啲 material ,我個個就坐喺到

第一日上就派咗個folder叫我地copy落usb喎,入面有齊layout plan, reference, guidelines
點check?

文件下載之後入去單元表現
又係B

又係A
利申ca b-
又係B

又係A
利申ca b-

英文A

又係B

又係A
利申ca b-

唔識睇
點check?

文件下載之後入去單元表現

想睇普通話 moodle個course都俾人整走埋
又係B

又係A
利申ca b-

英文A

我怕普通話多d
英文易過普通話
又係B

又係A
利申ca b-

唔識睇

B即係有可能B- , B , B+
又係B

又係A
利申ca b-

英文A

我怕普通話多d
英文易過普通話

PTH好似冇得睇
又係B

又係A
利申ca b-

唔識睇

3B
又係B

又係A
利申ca b-

英文A

我怕普通話多d
英文易過普通話

PTH好似冇得睇

普通話用生命值硬接
d同學唔識睇 點睇
d同學唔識睇 點睇

d grade
又係B

又係A
利申ca b-

唔識睇

呢位巴打講得啱,sub grade係睇唔到的 一定要等GPA出先有得睇
唉3B
成班都C
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞