[IVE] i大討論區(9) 6月21放GPA

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
會5會有偷跑
Lan4108 既ea聽miss講好難

就算背左d句子 都未必套用到落去

有無巴打有咩心得可以交流下 爆埋呢個sem就可以收工

9up 盡佢有頭有尾有格式有返d 完整句子ok
利申,平時英文assignment 同埋overall 都係拎A-B+ 左右既分
4108 冇咩心機背晒篇野,臨場lag 機C 左assignment, 不過overall 拉一拉都有B
會5會有偷跑

偷跑都唔會提早2個星期掛

利申,平時英文assignment 同埋overall 都係拎A-B+ 左右既分
4108 冇咩心機背晒篇野,臨場lag 機C 左assignment, 不過overall 拉一拉都有B

其實大概做啲咩
淨係講feature同benefits?
考嗰時係咪可以拎住講稿?
有冇人知畢業證書幾時出

其實大概做啲咩
淨係講feature同benefits?
考嗰時係咪可以拎住講稿?

CA 準備份稿, 背左佢, IN CLASS ASSIGNMENT 個陣唔睇稿背返出黎
EA 背定D 公廁格式句子, 準備有十定十五分鐘, 到時寫滿張紙, 考個陣對住個CAM 講返出黎, 不過望多D 張稿都冇所謂
成半年前既事, 我都唔記得EA 講過D 咩

忙死左?

忙死左?

installation 好多野背
電b 做得好開心
電b 做得好開心

好難。。。
電b 做得好開心

上堂無去理解
我跟step做算。。。。。
電b 做得好開心

上堂無去理解

你呀sir教得咁好
有冇人知design a 幅Floor plan 個比例係幾多?
畫左幾次都唔岩比例
電b 做得好開心

上堂無去理解

你呀sir教得咁好

好快
FD係唔係今晚12點
FD係唔係今晚12點

FD 6月9出
偷跑應該都係12點幾 1點先偷到
有冇人知design a 幅Floor plan 個比例係幾多?
畫左幾次都唔岩比例

唔係1:200咩
青大電機通常幾號開學

SEM1 應該都係9月1架啦

重以為十號
青大電機通常幾號開學

重以為十號

點會咁遲開學
上到去HD唔好以為有sem break 考完試過2日就開se,
青大電機通常幾號開學

重以為十號

點會咁遲開學
上到去HD唔好以為有sem break 考完試過2日就開se,

仲要係星期六、日
FD係唔係今晚12點

FD 6月9出
偷跑應該都係12點幾 1點先偷到

FD某d院校係會好遲先有
我上年柴大12點(中午)先有

仲遲過official時間
聽日fd嘅巴打 數3小測要加油
努力埋我個份
畫左幾次都唔岩比例

之前問過呀sir 佢又冇講 畫完false ceiling 發現唔岩
畫左幾次都唔岩比例

之前問過呀sir 佢又冇講 畫完false ceiling 發現唔岩

我用人手我mon度 再乘比例
姐係開幅圖放到8400mm果條線用間尺度到8 cm再度其他想畫既線再乘出來
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞