[IVE] i大討論區(9) 6月21放GPA

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
好dry丫工程
報ive d活動識唔識到女仔?

日日行ive門口都比女撩
想知再講

因為你夠MK?

因為sell信用卡

想知再講

因為你夠MK?

因為sell信用卡

咁慘要FF到咁?
如果想讀 屋宇裝備工程high dip 摩理臣山ive好定沙田ive好?

Mh 啪啪啪

唔知點解覺得MH好難A

少咗好多

少左姐,都係有丫
我地TM自己食自己。如果我係MH讀,poly 不是夢

有幾次靠ST啲貼士咋
science事件之後啲呀sir好口密
如果想讀 屋宇裝備工程high dip 摩理臣山ive好定沙田ive好?

Mh 啪啪啪

唔知點解覺得MH好難A

少咗好多

少左姐,都係有丫
我地TM自己食自己。如果我係MH讀,poly 不是夢

有幾次靠ST啲貼士咋
science事件之後啲呀sir好口密
讀書老母又唔支持 生活費自己以前草落
學費都係問政府借

捱過苦 果種動力 真係一d都唔細

Same 但讀讀下又打回原形
有時真係會好嬲自己

呢d真係睇你性格 如果本身懶 再唔改
就一世
學費都係問政府借

家家有本難念的經
屋企唔洗等你開飯 但係全世界等睇你IVE仔入唔入到大學 仲辛苦
為屋企人而讀

肯努力就可以到終點 但係半途放棄 就到終點先黎仆街 咁就唔抵

想知再講

因為你夠MK?

因為sell信用卡

咁慘要FF到咁?

唔係信佢呀化
夠啦

想知再講

因為你夠MK?

因為sell信用卡

咁慘要FF到咁?

唔係信佢呀化
夠啦

學費都係問政府借

家家有本難念的經
屋企唔洗等你開飯 但係全世界等睇你IVE仔入唔入到大學 仲辛苦
為屋企人而讀

肯努力就可以到終點 但係半途放棄 就到終點先黎仆街 咁就唔抵

巴打加油

想知再講

因為你夠MK?

因為sell信用卡

咁慘要FF到咁?

唔係信佢呀化
夠啦

下年應該讀青衣電機 有咩要注意

學好d微積分,三角,睇下circuits書

一條V=IR用到尾

一條V=IR用到尾

召喚鏗仔

一條V=IR用到尾

召喚鏗仔

認真唔好電機

一條V=IR用到尾

召喚鏗仔

認真唔好電機

鏗哥
I大之光

一條V=IR用到尾

計3 phase 都係用V=IR 加埋 P=I^2 R

一條V=IR用到尾

又係時間召喚學霸教公式

好撚不安呀
me hd grad 既你地報左d 咩programme 等收offer? 順便講埋自己咩cgpa

一條V=IR用到尾

又係時間召喚學霸教公式

召喚拖sir

一條V=IR用到尾

又係時間召喚學霸教公式

召喚拖sir

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞