[IVE] i大討論區(9) 6月21放GPA

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
myportal開始lag

垃圾server
全部completed

全部completed

全部都studying

姐係點

未交分
慢慢等
全部都studying

姐係點

未交分
慢慢等

下 考完N日啦喎

讀咩科呀你
全部都studying

姐係點

未交分
慢慢等

下 考完N日啦喎

總知未show到出黎啦
要等
好似全completed
All completed
多謝上帝
好似全completed

聽你地講 好似係真 好驚驚

Myportal睇?

<ins>好似又係網上選科 睇上個sem d科com唔complete </ins>

咁就仆街啦

又要求all completed

all completed即刻捐錢 絕不走數

係先好講
All completed

Myportal睇?

<ins>好似又係網上選科 睇上個sem d科com唔complete </ins>

咁就仆街啦

又要求all completed

all completed即刻捐錢 絕不走數

係先好講

all completed 即是捐左$300
不走數
completed,大家可以做下善事喇喂
sem 1 d科齊 全completed就pass哂
sem 2都係ga可?
其實有無人讀緊fd 既覺得科數3好撚on9?

HD會讀IT所以我無報 以後真係有需要數學lv2我會考多次dse
炒撚左科 grant有無得claim

我個年最低 GPA 3.5 + IELTS 6.5 已經入到 HKU 了

果年收既全部 AL,之後收生 GPA 慢慢就升到依家既 3.7 了

鏗哥 ! machines & drives 點溫好 ?

要通 concept,要知 open / short circuit test 點運作,目的係咩,仲要知係邊個 side 做,點樣砌返個 equivalent circuit for transformer / motor / generator base on OC / SC test 既 finding

鏗哥好勁 我已經唔記得晒

因為我仲有幫人補緊

鏗哥,我宜家YEAR2 我估我CGPA得3.5-3.6咁上下
報左BSE同EE 希望大嗎? year1 entry

你係 EE Year2 ???
EE 報 BSE 預 3.7 啦
3.5x 入 EE Year1 都有機會既
不過我覺得博盡過頭
其他 U 有無 offer 拎住?

無啊
唔通真係RMIT
其實sem2要讀啲科係晒度就代表合格
全部都未入分
其實sem2要讀啲科係晒度就代表合格

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞