《Apex Legends》討論區 #33

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
應該都有限 佢講明唔係無限爬
痴線 真係變恐怖機械人
被動無上限 條片都係直接爬到5樓
未計其他更高嘅建築物 (雙子塔)
唔知跌落街可唔可以爬番上黎
不過岩先去/r睇 大家對於佢可唔可以infinite climb都係55波
同埋大家都拎雙子塔做標準只要爬到依座野大家都收貨
睇twitter Mac同C9係呢單野上面都俾人屌得好勁
C9扔低Knoqd夠仆街唔洗點講
Mac成日咁樣彈出彈入其實都好撚煩
成日話tired for apex comp又轉過頭幫第二隊打
你一係就老老實實出黎講點解要走唔好搞咁多bullshit
佢轉嚟轉去冇問題㗎 又唔係得佢一個咁 掛住streamer個名就係咁玩㗎喇
咁佢quit嘅係tsm職業隊 冇話真係完全quit比賽

同tl已經到左上限
轉去其他隊 對雙方有好處
佢今日個直播講左點解走TL了 話個打法唔夾
入C9係因為本身同naughty zach都frd 同埋佢地打法aggressive d 夾佢多d
同埋mac話自己未break完 只係break完嘅時候會入c9打比賽
自膠 unlimited 句野係寫左now
唔改強點樣引人課金
經驗話俾我知
排睇d人白金4+ d旗幟同d章好簡陋咁
仲要pick埋d生命線幻象果d英
真係唔好叫佢地去打交
係咁打字dont fight就得
我咩章都唔show出黎
再睇埋你pick咩英 然後係咪白金4
有冇controller巴打講下自己用邊隻手掣
早幾日俾隻貓整壞左隻scuf impact
有冇D平平地又好用嘅選擇
其實唔覺得C9勁 我知Zach knoqd係手制
個Naughty算見得多 佢係咪都係手制?
佢一開始係話同TSM打法唔夾

TSM太保守 會好早入圈 佢期望另一種打法

會係守圈攞人頭 都好耐之前唔多記得 大概係咁 所以入TL
到依家又話TL唔夠aggressive轉C9
好似NBA D人咁.GLORY HUNTER邊隊拎冠就去邊.

買過隻
依家特價$200全改!
用過back paddle同 digital trigger 真係返唔到轉頭
200蚊全改好撚吸引
但係200其實都好貴我上隻用左兩個月就收皮
你係壞邊部份?
如果係analog漂移既話可能有得救, scuf塊板應該係同PS4 DS一樣, 即係analog個位有兩個蓋可以打開, 用油精清一清入面塊鐵片有機會救到
酒精**
但招大改弱左
街場啲辛烷好似過度活躍度咁 ……
得佢自己一個係咁加速沖,沖到冇咗三分一血仲沖埋去一打三
https://twitter.com/TSM_Albralelie/status/1408522053863489536?s=19

The first time i quit, was not my choice. Hal and Jordan made that decision for me because I wasn't enjoying the game. I was dropped.

笑左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞