《Apex Legends》討論區 #33

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
I mean我唔知rkn話madness racist係邊到出
sor 講得1999
racist呢單唔敢講
但爭tunnel單野起延申到at least 12 points
最後就肯定madness同lou柒到無輪

睇下之後點
大org果D就好多同lou madness熟
CLG fans又多
一陣佢攣都比佢地拗番直
我覺得最好笑係HAL聽到果陣個反應
不過呢類問題發言真係日日都有 差在今次到邊個
SELLY果陣入CR都話有聽過傳聞講自己唔鍾意日本人
咁講出口仲要咁講法就唔同既
所以今次羸左更加要串
講真唔知下次仲有冇機會
Thx
唔係好明嘈乜 Racist既話佢個隊兩個美國人 咁一定係關Euriece事 Madness racist菲律賓人?

之後係咁講12分同天鉤 兩隊一定係競爭關係會有咩好嘈 我冇留意個陣比賽佢地搞乜 有冇得簡單講解下
成功升到,第一次上鑽
有無來龍去脈 唔明
簡單黎講就係以前比賽Complexity會拎哂epic center refinery survey camp 3個poi
因為咁CLG係拎skyhook east果隊就一直拎tunnel都唔會有人爭 因為complexity拎3個poi夠loot有凸
但因為今次complexity入唔到決賽
3個變左open
跟住alpine唔想同人爭所以就拎survey camp
但survey camp唔夠loot 比3個人所以佢地就想要tunnel
但佢地同CLG傾唔掂所以就發生左呢堆事
有冇明D
恭喜恭喜
epicenter唔係epic center
錯字sor
姐係啲pro會傾掂大家loot邊到

尤其algs finals咁大個比賽
唔會想打落地戰
對大家都冇好處
但平時練習賽既話會contest poi既
G2都話之後會land east frag
但唔知佢地係咪認真
個區寫左佢名咩on9
哦屌 所以就係咁提skyhook同tunnel 但讓比你係人情唔讓就道理啦 有咩好講
終於可能瘋狂打奧林匹斯
你唔讓未爭tunnel
你有原因唔想讓佢地都有原因去爭
其實佢地twitter鬧交果陣兩邊都有pro幫口
個問題係CLG trash talk玩人身攻擊
我知 本身幾鐘意CLG特別Madness
我係覺得兩邊都有理由唔想讓 咁咪直接落地打 唔會存在邊一邊係啱 呢樣野有咩好嘈
Racist就唔知啦依家都未有片 如果真係有講既咁CLG點都柒
btw 本身又係睇好COL 點知柒到頭十都冇 入到洗乜煩
其實落地戰都冇所謂
本身應該係純粹笑料
賽前串嘴at least 12 points到CLG 19
俾Euriece貼堂笑呢樣就真係抵撚死

trash talk呢樣又係班FANS咪覺得佢地有型有火
旁人睇就覺得咁撚串
Racist唔敢評論 一黎冇片 二黎就算有講 呢D有時言者無心
班PRO有一半個腦都剩係識打機 講野係唔會經過個腦
賽制問題:
其實以前用計分制冇觀賞性先加個要食雞係最尾,D人先覺得實至名歸
至於而家賽制唔公平引致被集火,舊制一樣有喎, 好似TSM 第4場領先30分, 第5場開始魚腩隊一齊跟佢跳玩落地戰啦
睇返Hal重播 呢次Championship算好耐世紀之前既世界賽之後最高殿堂賽事
mp完咪攞左場第二打輸比SEN 個時以為Hal一定嬲鳩係度嘈 點知好撚冷靜 佢係咪都知玩得好柒哂左好多機會廢事講野
講針唔針對根本冇分別 你要針既就咁計分打咪針最高分個幾隊同依家mp冇分別 佢地場場換skin又唔一定針得中
依家先知會講定落咩位
睇na個final真係幾悶 場場頭3個圈執嘢 之後就龜到bubble fight
日韓同eu都冇咁公式化
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞