《Apex Legends》討論區 #33

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
最弊你keep住走既下場九成係死 唔打返轉頭人地keep住full狀態打你 點都會俾佢地摵死
鳩走都係等死,你想早死扣36定遲死扣16咁解姐
未打過又點知會輸 唔通下下都走咩 俾你咁樣龜到上去有咩意義 呢個打法龜上白金都唔易 更何況鑽
佢地唔會理架
放心啦佢地永遠都係白金4,上到去就少好多呢啲人
希望會好啲 依家差少少就上到白金
唔好咁天真大把海鮮比人帶上去害世
個垃圾湘湘都大師我都有fd比人帶上去白金然後覺得自己真係白金走去單排害人睇佢d操作真係傷眼
單排真係好講運 如果你主動call係咁ping都冇人跟 你預左龜到扣少d當贏apex係3排先有真正合作體驗
單排語言不通最多靠ping點報下位 好難做到夾走位同時機野
ps死ser?冇得揀ser嘅喂,睇人pc live又打緊
之前依到都有人share過篇文章
講佢地本性唔想比麻煩人 所以寧願做被動都唔做主動
除非你lead住
湘W湘你估流㗎? 屌佢有owo幫佢上分緊係上得快
所以隻game好多臭海鮮 臭海鮮要打就搵返帶你既人唔好單排害人睇佢直播隊友千幾dmg佢得兩百
平均打50dmg就一個人頭分 臭海鮮
雖然有好多臭海鮮但係都有女仔係想用實力去證明既
真 好多女仔玩
三分一係實力證明派女仔

Pin 幾次都冇反應嘅真係專心龜好過
白金只係渡過左新手期
多謝佢地比我殺就真
白金都成個傻kai 咁企係空地同人對槍
殺埋殺埋供我做水鑽

Btw alb 屌緊要定期hard reset to bronze IV
唔好俾班友咁易上到鑽影響遊戲體驗
其實點知自己岩打1,2定3號位
女仔淨係睇LULU
日ser係咁 所以clg條友話japanese player係worst type of apex player真係不能同意更多
咁唯有試吓玻ser
One shot! He’s weak! So weak
依個鐘數得3x人排
ps4係得日ser多人
Ps4?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞