《Apex Legends》討論區 #33

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
好難咩我覺得仲易左
可能因為WE係我自己打得最熟既場
係易咗
時間用最多都係白4過咗之後順過上季
十場賣甩左白金4
打慣左真係越黎越易
但係鑽>大師又係另一個門檻好難衝破
仲要無FD
感覺易左比人黃雀同埋多層建築物唔係好啱我
白3開始卡左幾日先上到鑽
世界邊緣唔算多喎應該?
王者峽谷個啲先係痴線
執慢少少甲掉唔切燃燒彈就鳩推埋黎
(雖然我都係咁樣食人地)
留低discord 加你入群
runnrock#4938
Added
sweet玩到白金4又棄左?
今朝見到白金1
講錯 鑽4先啱 lunch見過啱啱升左鑽 但頭先睇已經off左 都係timmy牙齒當金使 上次半條命都頂埋落去
睇番tsm mp第2果場真係有d唔抵
不過sen個高位咁靚 reps行得切入番邊冇q都係會比sen推死
唉好撚慘勁想tsm贏
果到算係reps throw啦
佢自己push出去比人集火
本來sen bubble岩岩完
reps等bubble 3打3 輸左都冇咁嬲
官方鏡頭睇唔到佢push出去
淨係見到佢比人射緊已經縮唔切
有冇白金1/2想升鑽
有冇人有跟CLG/Alpine單野
想知CLG係咪真係由鳩得madness同lou兩個發癲
本身咩事 冇跟
我唔知而家果邊究竟係一條戰線定兩條戰線黎
賽前串嘴話要at least 12 points定madness直播講果d野
仆街 佢話日本player係the worst type of apex player我覺得不能認同更多
我睇reddit講話rkn直播有講話madness係racist
但就冇timestamp所以我唔知佢幾時講
我諗成件事都係爭tunnel單野起
但就摷番madness之前鬧日本仔單野條片出黎
老老實實我覺得madness同lou真係幾肉酸
我唔話係成個clg因為睇人講話vax其實同單野冇乜關係
https://www.youtube.com/watch?v=_0HgH0OvIWs
舊片 但係啲comment好新
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞