《Apex Legends》討論區 #33

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
一上到去兩個世界
今個Season 9易左,白金唔會排到鑽石
Season9好似更加左啲賽季野,排第13就加分,殺數上限都升左做6,易升左
上季開始易打左 玩狗掃頭都有助
雖然今季無左
但係好似好多人skip左上半季
我下半季落銀牌場果陣有大半個場有鑽石軌跡
上半季成功上鑽
同埋白金場啲身法都勁過金牌場好多
我上去之前1 v 1 穩贏 一上到去即刻變55波
亞洲ser 上predator 難撚到傻
大師極限
咁係咪啫係鬼佬ser反而會易D?
雖然上大師我都未必做到
打側行可似可以早D跳鏟
白金場最龍蛇混雜,我自己對隊友要求好低,至少唔好分開走 同 要標物件,屌你紫配件都唔標
今晚返去試下唔同方法先,
我覺得呢個都好重要, 跟槍個啲至少知道方法練
呢個真係完全唔知
應該真係打側跑同埋鏡頭fing一fing都好似有幫助
身法就好基本剷跳 轉向呢d要識
記住進攻防守都要扔雷 好多都人帶左雷又唔掉
不過其實最緊要都係觀念
好多人都唔識幾時要進退場
同埋唔睇小地圖 唔睇隊友係邊 成日自己落單
ng反而我覺得易左
知道頭季打rk玩鳩自己 所以打輕鬆打ng
season 8先玩 之前得gabi有鎚
上半季都係白金4
但下半季玩左幾日就打到2個鎚 但去rk銀場比人屠
上大師要搵人夾 同埋要預番啲時間上
我上兩次上鑽都重剩半個月左右 但都係無咩把握上到
鑽嗰啲應該上晒去喇嘛
暗碼士個助其實要咩條件
鬼佬ser ping高玩落好唔順手
我通常會睇下partner用咩先會標返啲相應既野俾佢 至於快拔就永遠都無標過
我上季最尾兩日由鑽4 極速上到大師
係囉,但去過倫敦Ser啲人無咁勁…
但自己本身Lag就已經慢半拍
所以都係東京Ser算
有時見人地啲名係咩Player9864 之類
係咩原因咩惡靈6721之類嗰D
唔顯示id 比人睇
啫係自己選項有得揀?
見親呢啲人一係好勁一係外掛
識人有大師嘅水平(tg group)但無人同佢玩 搞到佢長駐鑽4算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞