《Apex Legends》討論區 #33

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
佢柒多數唔出聲 其餘2個都唔出聲
另外2個柒佢就屌到大大聲
你見佢地次次都跳同一個位就知
好少會一開波槍都未執好就走去撞人
輸左固然柒,贏左都唔會因為晒左時間loot/rotation而蝕左
NA算係最禮貌個賽區,有啲區其實幾近(分裂東西)
真係可以去撞鳩人
TSM同NRG都試過比人撞鳩佢地搞到好低分
要效率呢樣我明
但係咁樣真係好無聊
大家一齊龜到尾圈先打交
又少cover又無路走 玩回合制bubble 肥仔大 毒
咁食雞梗係靠運氣
lou串12分果度最多都係柒
但係佢比賽果陣笑鳩rkn話佢人生得比賽又冇開stream冇fans好撚失敗,咪俾人屌
人地開唔開stream關你撚事咩
加加埋埋之前12分D野咪俾人屌
不過apex pro嘅圈子好撚細,最後clg呢兩個柒碌玩人身攻擊trash talking嘅野咪又係當冇事發生
有關係有圈子嘅話贏左九成冇人會理人幾撚toxic
不過alpine係championship排第7真係爭返啖氣仲話12分
其實係得emea最唔公式化
日韓都係等到最尾
na個構成同打法真係差唔多隊隊一撚樣
衰過日韓,更莫講歐洲
主要係gibby meta姐 佢唔似得毒佬crypto咁有限制
可攻可守 force bubble孤立同斷槍線又得
一日有佢係度competitive apex都會係差唔多環境
我都係中意玩world's edge多D
加埋valk而家唔使行入圈直接飛入去
D屋同cover未爭哂都冇咩可能打交
以前少睇championship都冇咁覺得 因為自己未去到嗰個level
一睇多左就覺得gibby隻英係做壞左 好多rotation幾乎都係建基於有gibby先做到
PS4玩世界邊緣無咁疾
隻隻英都nerf淨係唔nerf gibby
而家同人講gibby曾經係trash tier唔知有無人信
Olympus疾到痴線
Olympus疾到飛起
聽reptar講過,na隊伍team com多數只focus喺rotation
eu就進取多啲
日韓我覺得還好,我印象中成日round1就開始有碰撞
不過聽唔明日文評述好少睇
都係掛住黃雀峽谷
邊緣>KC>奧運

奧運快啲炸鳩左佢,我今日差啲比個能量倉庫搞到我發癲
新手儲夠紅coins買咩英好
已有辛丸

暫時睇中巴蘿
Pubs全世界跳破碎好冇癮
上季會叫你買天際線 今季會係亡靈
新英幾勁
已經分唔到自己廢定隊友廢

野團d開戰時機次次都錯晒
一係我秒down, 一係隊友秒down
一係打打下比人黃雀
新英
分場合
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞