【ViuTV】《ERROR自肥企画》(78) 無制限OT編集団x ERROR 回歸喇【後續討論】

1001 回覆
40 Like 11 Dislike
一齊loop
同生啤一齊不知幾幸福
一定會
兩粒波唔同 mike中果個係試作型
重睇左最尾一集
真係神來之筆
可唔可以呢3個禮拜有份喺度做打手免費送一張飛
話哂無錢都推左成80幾post
無唔J得 但依到無人J女無人同你討論
仔就唔同啦
大家咁早起身
講真

作為一個電視節目夠膽講娛樂至死已經值得嘉許

要知道娛樂至死呢個論述正正係由電視嘅出現所引發

作為電視媒體去講呢一樣嘢,除左社會責任之外,我諗唔到另二個形容,呢一巴打得超響

而且唔係冇啦啦爆出嚟 而係有伏線咁去做 即係話佢哋一開始已經想講呢樣嘢,而唔係後加。

癲左十幾集,最後一次引爆,Eva開頭,結尾用返Eva嘅意識流結局去講哲學

成套自肥個起承轉合其實做得好好,而且做到意料之外但情理之中,直頭係教科書式嘅好鋪排

而且用綜藝娛樂嘅皮去包住哲學論述呢樣野,真心講直頭係為世罕見,好笑之餘,做嘅嘢背後有深意,某啲遊戲同對白甚至係值得去再三細味背後嘅深意,而唔睇深意純粹當佢搞笑亦冇問題一樣睇得好開心,真正做到雅俗共賞嘅綜藝真人show仲要係純本土製作,真係冇辦法唔吹奏佢哋

呢個budget 無制限真係已經做到最好
我諗應該會開幾場
啱呀
俾人話做打手咁耐一蚊都無收過
賜我一張飛就得
各位打手早晨
今日係沒有自肥睇既第一日(灰)
冇錢收都要認真工作
大家為咗張飛真係博到好盡
話說花姐好似入咗紙紅館
而且又係12月尾嘅檔期
你估有冇可能就係error 既talk show 呢
一到中文就好柒
介唔介意我forward我隔離po篇文過嚟?
Mike ig 仲多過幾個mirror 成員
係咩玩法
多謝error 多謝無制限ot編集団
令我晚晚11點都mon住個電視
多謝你地呢15晚同埋之前既節目為我地提供娛樂
天堂鳥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞