【ViuTV】《ERROR自肥企画》(78) 無制限OT編集団x ERROR 回歸喇【後續討論】

1001 回覆
40 Like 11 Dislike
Loop緊loop緊
條友又要睇又要屌 講埋d 野懶係要顯得自己獨到清高咁
咁就要睇Viutv 管理層既能力
自肥令到一班人追返電視
之後要睇管理層能唔能夠令到依班人繼續睇

下星期11點既台灣節目有金剛同av
都係幾吸引
佢都屌咗好多個post
咁又唔好,又唔想拒絕對話,佢仲入得嚟講即係仲有得救啦
幫手推下po都幾好
同埋佢都引左好多高汁分析出黎
大家都知佢咩料,咪由得佢繼續講囉
今次話題度咁高,論功行賞,最少都出bonus獎勵下啦
好似係因為啲廣告平
人氣出奇蛋之後個訪問直頭係自肥播咗幾集之後先拍
佢哋ig story D花絮影住個段係RainP一路揸住GoPro拍一路瞓喺隔離張梳發
你果兩三句都唔係人地想講嘅嘢
好想睇
Mike女友最大打擊
真係好耐無試過「追」一套嘢黎睇
而家啲劇都係miss左咪等夜晚上網睇番
或者netflix咁一次過睇
今次製作組搞到啲觀眾都返去左無乜用手機淨係睇電視嘅年代
成個製作都好有心
下 好多嘢都係兩三句主旨發展出嚟架啦
大家講有乜用意你咪又係話FF 得啦得啦
又普通又9up囉得未 入到嚟淨係講得吹水嘛
屌咁成本神鵰俠侶你都可以用一句「斷手毒撚執二攤」講完啦
文人同普通人嘅分別咪就係咁囉...
性質好似係應該
根本喺ViuTV今年個plan入面係做自救TV 2
之後自救TV 2正式拍個陣先改名做自肥企画
條友都on99
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞