【ViuTV】《ERROR自肥企画》(78) 無制限OT編集団x ERROR 回歸喇【後續討論】

1001 回覆
40 Like 11 Dislike
點樣可以cap 返啲gif出黎
比較多開放性思考咁
完全一巴一巴打落果班話套野低俗既老野度
視野決定高度
美人早晨
同女朋友勞動
好彩睇左直播
唔好再講
高達咁大隻生啤
冇錯,電視曾幾何時都係娛樂至死嘅代表
只係網絡令娛樂更進一步碎片化
甚至百幾二百年前嘅人都覺得小說冇益
所以無論係咩形式嘅娛樂
最重要係可唔可以連結去現實世界
有冇嘗試令受眾有實際嘅反應、行動、思考
呢個先係佢地琴晚果集想講嘅嘢
咁睇你點睇啦,唔同人有唔同睇法
你話mike導拍套綜藝嚟叫春都得嘅,最後呢個星期算係個總結囉
睡得好唔好啊
幾好呀之後冇醒啦
成晚以淚洗面。。。一起身又要聞氣了
叫人唔好沉醉係碎片化嘅資訊入面
佢就理解成同youtube爭生意
低級到同公屋村口圍爐食煙嗰堆綜援寄生蟲一樣
重溫番今晚嗰集先琴晚太撚激動
每集10萬budget(鳩估), 咁一輯自肥都夠比首期, 而且仲要播唔夠一個月

希望多d 廣告商啦, 多d sponsor viutv 先有多d好節目睇, 同埋拍下劇咁

要棒紅明星拍劇係唔少得
首英文歌係咩?
你覺得無意思咪無意思 大家睇完有唔同諗法 咪當以前睇文嗰種作者已死嘅concept囉 其實引發到大家思考已經好好 總會有人覺得只係諗到表層意義當叫春嘅 你鐘意啦
shut up
訓醒仲未接受到夜晚11點再冇error睇同mike有女友
大撚把嘢都係幾句講完 但睇你點拍點演繹囉 你都可以好似垃場咁寫一大篇文字稿嘅
成套綜藝節目起承轉合都有哂,係可能趕住剪接,所以有啲效果未必達到他們想表達嘅野。

如果好似DC咁放個導演加長版就正。

OT啦你,MIKE.B所有集數整個導演加長版
其實片入面都講左
覺得睇完段野只係覺得佢地係搞笑既 咪係搞笑囉
冇諗過綜藝節目都可以咁哲學,真心好勁,成套自肥係佢哋嘅哲學自白嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞