[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機 (112)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
Sorry 因為成日睇台灣評論 所以呢個字眼怪怪地

即係想有memory 個隻

但聽歌又用apple music/ Spotify

用Sony 個隻唔知點搵歌入

想伸下手問
想問下有無巴打用過jaybird run xt?
有無咩大問題?
https://www.youtube.com/watch?v=9DAuKrJtw0M
買隻PP同ipod 返黎自己改
諗起之前有巴打將ksc75 mod做藍牙
試左ie900
感覺樣樣野都比800s好少少 再易推少少
加加埋埋都算係有感升級

唯一係太貴
新手想問 hs1655cu 同 hs1657cu 分別大唔大?
點解新版重平過舊版幾舊水?
我都手持18s,夾純銀或金銀合金
鍍鈀線會拖慢啲聲,利中低頻搞到矇矇地,自問唔識欣賞,不過好多旗艦線都鍍鈀
Senn 記好多時原裝線最好
無論大耳牛入耳都係
換其他線都種拆東牆補西牆咁感覺
除非去到Nordist/siltech級別既線(HD800為例)
金銀合金,鍍鈀線會適合圈或圈鐵耳機,有辣有唔辣!
窮鼓撚想買對耳機保護耳仔 se535會唔會不智

我見而家賣千七
你係純粹想有對咁上下大細嘅耳機塞住耳仔定中意佢隻聲?
535千七絕對不智啦唔使諗
我之前睇逆流訪問好似鼓手用535

都想聽下好少少既耳機係點 而家用緊airpod 隔唔到幾多

2000上下有冇推薦
隔音好 聲又正常嘅話 推ie400pro
點睇 1 more E1010 四單元圈鐵?
個價好吸引
好奇問下有冇巴打有ath ckm99耳機放售好多年前產物
壞左唔捨得,想收番隻
如果買部ap80 pro返嚟連電話藍芽聽歌會唔會好on9

AK 啲野搞到咁

不過早2年隻billie jeans 一出就買左 之後發現跟本唔可以用來聽pop野 一星期就賣走左
其實同beyer一齊做果d幾好
請問cm耳機收貨果陣有咩要留意?
買左山靈M3X
終於唔駛聽電流聲
要方便 用返電話連更方便
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞