[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機 (112)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
我情願用公模算了
你有?想問下聽動漫歌點?
以前有聽動漫歌就不如揀番日系果d
Fitear a8000 可能會好過大魔王
A8000 太清聽動漫歌有機會出事 係都fitear 或者Sony
點睇萌音17?
行過見到又身痕 本身長玩入門野 用開圈的濃厚味
見佢行減到千五 就掃隻玩下 清清口味
好聽過兩粒鐵果啲好多下 起碼三頻都有先

Westone 依間野 再唔跟大隊做TWS 佢係一般消費者市場可能就快會消失
應該就唔係老翻,即係monet17

Dma賣13800果件

如果唔係我就收2手無雙了,好似16500就有
我初初都以為係淘寶嘢

我就係唔知佢咩聲所以唔知買唔買好。。毒文一堆堆,有d心動想試試聲先,好彩周街都有得試,所以想今日試

不過你有d道理,點解34999既耳機二手賣16500左右,一係有病痛,一係聲就唔值

牌子既話我個人唔睇既,啱音就得
信自己耳仔 唔好信d打手稿
同埋無雙唔同大魔王 起碼有得試
不過我經驗不足,希望唔比人呃到
我都唔想唔試就買既,又唔係停產

無雙其實你聽落有咩問題?等我都可以留意下
萌音17 係第2代萌音 唔係老翻 係17歲既坂本萌音咁解
我講個單係d lol用同share 64 d相再講六四 跟住比代理搵人打去屌
咁係既人地代理要做中国生意呀嘛 中國台灣都寫得出 唔差在屌人借佢黎講六四啦 香港生意搭單做既姐

不過日本某間耳機廠社長 好耐之前問過點解64 audio係日本咁人氣 中國好似無d咁既事
我講個單係d kol用同share 64 d相再講六四 跟住比代理搵人打去屌
咁係既人地代理要做中国生意呀嘛 中國台灣都寫得出 唔差在屌人借佢黎講六四啦 香港生意搭單做既姐

不過日本某間耳機廠社長 好耐之前問過點解64 audio係日本咁人氣 中國好似無d咁既事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞