[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機 (112)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
有冇人聽過um 隻marcella? 見到面板好靚但好似已經冇得賣
想問隻8-12單元 用黎改CM耳機 想問有邊款推薦
佢啲線唔係平 我都有條lisa線
未做到人地同行貴啲牌子咁好手工姐
追完post, 佢d線散散地原來唔係錯覺。
不過我有幫過佢買2條線,壞個一次頭,不過都整的到無偵察到既副作用。。。。

不過佢d升級線平,800-1500就有效果,比pw幾千一條線抵玩好多,我咁覺得

不過ofc銀鍍金依樣真係嘛嘛地,我之後買線會注意下
幾錢先?
HKhandmade $999 姐
PW 我果條都只係13xx

永遠唔玩貴線 因為線係用來掛頸日曬雨淋流汗
咁條線都有調音效果既,個人像徵式見識過

hkhandmade果個肥佬同老闆仲有個長頭髮果個師傅都對條線著墨又少又sell平唔sell貴,所以我都未試過買貴線。。。
我要平反fxa9係人聲機呀,勁暖人聲添,不過淨係聽到人聲,其他乜7都聽唔到,朦到仆街

同埋7der聽分析力架咩,梗係要asg 低音炮d 9up kol 又唔識sell
最憎又襯衫又襯顏色果個,屍逃直情係搞笑代表

利申:fxa11持有者
早兩年講7打壞話仲會比人話你部機唔夠力推

襯衫呢個point我反而冇乜意見,當一件product冇野好讚就唯有講下外觀呀 包裝呀呢啲野架啦
木殼例外
木殼野個樣都係靚
Jvc你點睇?
咁老實講7der 其實冇個圈果d真係可以收皮

代理地址就算啦,我隻a11都係返過廠一次咁大把,都覺得自己執到

襯衫嗰條友無料又要扮四條 ,又大魔王插手機,又咩電腦程式,player都唔用就咁試仲要大把人幫佢打飛機
得fw10000係靚聲都好聽,不過佩戴咁就好差,又唔隔音,音場係我聽過除咗odin最闊,分析力高,清,不過就冇乜bass,而且個人覺得好難夾線,夾好多線都會人聲奶耳仔

Fw1800就bass勁返既fw10000閹割版,不過好7
想問ie 40pro 同ie 100pro差係邊?
fww真係好難夾線,落銀會尖,差d品質嘅銅線又會矇

一係用有靚3.5out嘅機用原裝線
暫時用brise audio嘅upg001se同naobi感覺幾好
唔知bw22v2得唔得
又唔想上到yatono,驚失守
木殼例外
木殼野個樣都係靚
Jvc你點睇?
得fw10000係靚聲都好聽,不過佩戴咁就好差,又唔隔音,音場係我聽過除咗odin最闊,分析力高,清,不過就冇乜bass,而且個人覺得好難夾線,夾好多線都會人聲奶耳仔

Fw1800就bass勁返既fw10000閹割版,不過好7
fww真係好難夾線,落銀會尖,差d質質素嘅銅線又會矇

一係用有靚3.5out嘅機用原裝線
暫時用brise audio嘅upg001se同naobi感覺幾好
唔知bw22v2得唔得
又唔想上到yatono,驚失守
FW1800用家表示抵用,好聽
jvc打手
fww隔音差同bass 少係事實,不過其實靜靜地係室內而個source 夠力既話其實個bass係足夠既,好舒服咁托住個中高頻
1800係想keep返以前木振模個風格得嚟結像同解析好啲,聽落都ok既,不過個人認為其實以前木振模果種一體性、氛圍同fww既線條感係兩個調音方向嚟,1800變咗有啲兩頭唔到岸,結像未夠好但又削弱咗以前果種一體性
acoustune 得單圈wor
單元一樣
改變係 跟 IE 400/500 Pro 用 PentaconnEar 接頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞