[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機 (112)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
想問吓而家500蚊左右嘅耳機,最好嘅都係e3000?最近壞咗一對耳機,想買平平哋嘅耳機聽住先
最近出左meze audio 12 classics v2,未試過
不過呢個價如果唔一定要求iem, 可以買kph30i clear
見某page um30pro同50pro做特價,大家對呢兩款評價如何
請問AK380叉唔到電係咩原因?
死啦, 我部AK380 叉唔到電....
請問拎去整要幾錢?....連電腦都無反應....
iPhone output
用咩轉插加耳筒 我知聲音有講feel 但起碼有咩係推到
一萬budget
當爛鐵幫你收左佢
Vantam 先係堅暖蛋
咁似USB 頭死,試換線試下先
試左了...
唔work ....
唔知會唔會係IC .... 又唔知會唔係底板....
有冇好心巴絲可以講講USB DAC jerjer?極限去到邊,有冇機會取代DAP?
唉,一係番ECT 一係報銷
極限係你部電話USB port出到幾多power,一定細過dap先
燒差電粒chip
佢連電腦無反應, 唔知關唔關粒叉電CHIP事....
ECT 維修使唔使四位數字?
如果要換底板就走唔甩啦.....
非常同意,一拍埋4.4mm DAP 輸出,現在USB DAC jerjer仲差好遠(用緊Zorloo Ztera,ESS9281Cpro)
但USB DAC chipset解釋力就日新月異。唔睇一排,可能又到下一代

thanks
呢個情況可唔可以就咁換個usb座,有機會幾舊水搞得掂
如果係IC 死左就簡單.... 換粒IC 就OK 了....我上網查過...

但依家都未知係咩問題
想問下Sony 買n1ap 定 300ap好,如果簡n1ap係咪應該加小小轉n3ap
如果用5V 2A charger差部機會唔會有display?

Btw, AK啲QC越嚟越唔掂
無畫面了...
最尾無晒電, 插USB 時, 仲有電池無電跳下跳下畫面出現....
佢唔係開唔到機.,.. 佢只係差唔到電... 因為我今日仲有1*%電 聽住搭車,返到公司先知叉唔到電
AK D 機真係咁差?
我部SP2000都咁樣死過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞