[Chia/硬碟挖礦]連登礦佬討論區

1001 回覆
13 Like 119 Dislike
岩呀 一齊改下改下就好多野放入去
岩岩睇過 FILCOIN 0.0661 FIL/TiB 而家趺左價都等於8美,如果唔計CHIA SOLO,咪好好搵.仲有可唔可以FIL CHIA 雙掘呢 無抵觸咁
要求好似唔同?fil 對顯示卡同cpu有要求
終於開到UUPOOL 今日兩間一樣收益
真咩 UUPOOL隔好耐先中一次獎, 但派彩又唔係多hpool好多
但hpool一個鍾派3-5次
係uupool拎出黎最少幾多xch?
如果低過hpool(0.2)既話想轉
岩岩係hpool 提左款
佢寫要t+1 , 原來一個鐘唔洗就過左去mcx
0.23064296 2021/05/14 15:00:07 0.00023064 0.23041232 審核中

3點提 宜家仲未拎到
兩間都係0.2 不過星期一又話官方開POOL 唔好轉會啦
UUPooL-Miner-Chia v0.4.0
@lh232510 lh232510 released this 7 hours ago

1.更改方式,不需要再看上报答案。
2.此版本必须更新,之前版本在2天左右将无法获得收益。
3.检测双挖
4.关于linux编码问题,按如下操作:
export LC_ALL=en_US.UTF-8
export LANG=en_US.UTF-8
source /etc/profile

即刻搞9你
官方唔開pool啦,要到月尾
宜家礦池,每10tb一日收入幾多個xch
又千幾二千
話咗未有,等月尾
如果想將2條1tb ssd 做raid0 (非os disk)
係唔係都係要重裝成個window?
有無懶人包
做左raid0係唔係會變左2tb同埋speed up左write speed
Raid 0 之後都係1TB,讀寫都係兩隻一齊
死一隻就全部資料都冇
唔係raid 1先係咁咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞