[Chia/硬碟挖礦]連登礦佬討論區

1001 回覆
13 Like 119 Dislike
做撚左燈神添
大戶沽晒貨 要火箭升了
未計電未計ssd
大戶 qnap nas小心 又中駭客漏洞
Hpool? 67TB應該一日分到千二三掛?
講真食得幾多電
不過巴打咁大容量應該係nvme ssd黎plot
再擴展落去唔知點玩 一個nas又咁貴既, 買返嚟外置又要插電咪要插好多拖版, netapp 起馬幾萬以上吧
得返1粒
farm 唔洗點用電,大約都係250w~300w
連埋堆ext 火牛電
plot 用電好多
我4月20挖,600gb挖到2粒宜家total1tb
我67 tb 都係一粒都未撚中過
根本scam 黎
btw 想問下mxc 個app 點down
gate.io 又未kyc 到
okex 香港人都kyc 唔到
有成兩粒xch 係hpool, 想快d 出撚左佢
chia is a scam
我粒5800X plot嗰時高峰食100W左右
但睇下同乜野比,其他時間都唔算多電

如果XCH個價再升,睇黎要買定條pcie3 1tb nvme看門口
要上MXC個網,手機同電腦一齋撳先開到佢個test flight ios app
唔好改啦 我果陣難度係十幾,宜家200
對比挖eth 係平好多既
我有堆250tb sata ssd, 諗緊點raid 埋一齊黎plot
一隻250plot 唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞