[Chia/硬碟挖礦]連登礦佬討論區

1001 回覆
13 Like 119 Dislike
通常我都係on99咁等佢半個鐘連番好
你係咩情況
Hdd1 plot 2 queue=> 1完先到2
hdd2 plot 2 queue=> 1完先到2

我估應該係咁
同40% 增長 WEELY 個計算機 咪幾準
大陸全力封殺礦場 好大獲 chia hpool 係大陸?
又一EiB 仲要$1000都冇
心灰意冷了
我拎pool錢炒coin 仲好搵過咁樣掘
足一個月 機率計就快到我 睇下點先...
會充公咩? 我聽講要解ban係要「自願」交番2粒XCH出黎
感覺hp唔會拎到你果粒XCH先係
你唔用好鋤頭 鋤到幾時 越慢返本越無期
抄COIN 趺到阿媽都唔認得 ,其實睇個計算機 一年先得2XCH,SOLO 1年可能唔只兩粒,玩POOL可能都無咩著數
係拎唔到你solo 挖到既coin
只係充公你喺pool 挖又未拎既coin
轉OKEX好唔好? MCX少幾美 XCH
香港唔用得
哦~ 所以大家都話要夠數就拎出黎
唔炒掘出黎d coin都會跌架…
點會一年得2粒 一個月都2粒
點計都唔會比返佢啦! SOLO兩粒 係佢POOL 最多都唔會超過0.2
唔係越來越高價 難度提升 幾多年又減半?
我計過半年會有12粒
但而家仲未有
用官方 program 連線入錢包LOAD勁耐都入唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞