[Chia/硬碟挖礦]連登礦佬討論區

1001 回覆
13 Like 119 Dislike
hpool 2點半開始又無左收益
不嬲話17公佈
我以為係17號有得用
少人咪又係冇用
T-CREATE EXPERT PCIe SSD
呢條SSD邊到有得買 amazon搵唔到 price.com又無
有成萬2TBW 唔洗成日換..(應該係
資料寫入總位元數(TBW)
1TB - 6000TBW
2TB - 12000TBW[2]

https://www.teamgroupinc.com/tw/product/expert-pcie-ssd
0手續費就會多人用架啦
0手績費邊個肯起, 起個pool要成本, 起完keep住又要成本
wd 850好似好啲
980 pro又要update firmware先高速番

我用緊980 pro做OS drive.
同埋平幾舊 原來要高速咁麻煩架
我用緊asus tuf x570 用底板個2個nvme slot係唔係都可以做到raid。唔洗特登買raid card?

hpool ban左雙掘
https://www.reddit.com/r/hpoolchia/comments/ndlhvl/cant_withdraw/?utm_medium=android_app&utm_source=share
由佢Ban
定期hpool 出0.2XCH 等自己爆coin
琴日出金今日仲係verify緊
你solo一中就block你
好正路
正路係咪中完solo 先入pool?
5點前出好似即日

直接2tb 唔洗諗咁多
有budget 用rocket4 plus 4tb
mb gen4 nvme 多數得一條slot 越大越快越多tbw 越好
唔通我入左雙掘黑名單 ver咁耐都未ver完
你咩u,一日有幾多plot
你D 佣金link可以收埋先問野嗎
我手機app禁share link淨係得呢條, 好耐之前開左
想請教下雙掘hpool + solo
係咪要create多條key比hpool掘?
唔洗 跟hpool 教學
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞