[Chia/硬碟挖礦]連登礦佬討論區

1001 回覆
13 Like 119 Dislike
1.1.5?
有時要重新開機先得
個官方app 好多bug
我直頭DEL左USER FILE個到
重新入多次24個KEY 先入到個界面
幣價好重要 我唔望爆升 維持$1600 已經好理想
$1000 樓下我唔再買碟啦
呢隻coin 要人手管理好煩 唔似ETH 由佢run 就得
我當初都係齊哂料先玩
跟住拎張gpu 掘ETH 回電費同HDD錢對沖
由頭買一部真係唔會諗

唔知ASIC 幾時出 chia 礦機
橫掂都要長開部機掘礦
我玩呢隻垃圾chia真係順手搞
特登玩個d真係祝佢好運
有冇高手可以教下我

我而家雖然連接左

但係同步既速度永遠慢過出新block 既速度

有冇解決方法
如果我重有240TB HDD未plot 好 我自己又得 4TB/日 我應該買多兩部plotter 等pool 出 定係搵人買plot 行住solo 好d?
thx
thx ,今晚試
新機同步好似兩日
包膠 外置1000RW SSD PLOT 1TB 10個鐘先得3個 3X% 完成應該要20-24HR
1.1.6已出

有Sync問題嘅巴打可以做白老鼠

記得抄低廿四個字先
如果本身有中到xch又或者有筆直

可以砌多部,但一日4tb成本都唔平
我p3個咋 下次試下兩個睇下快唔快
掉轉左 ext 1tb nvme ssd 1000rw plot3塊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞