[Chia/硬碟挖礦]連登礦佬討論區

1001 回覆
13 Like 119 Dislike
10個 12.7tb +2tbssd +250ssd
12.7姐係14tb啦
Harddisk is not including for the price
屌冇睇到
個POST點SEARCH? 我中到2粒即刻買
唔包hdd on99
可能係個D NETAPP機得個CASE個D
1.1.5 update 1.1.6
使唔使再sync過?
本身Sync咗應該唔使由頭Sync
但本身都要不停Update個Database
同問 升完sync快左?
升完開番個Programme好似快咗搵到Peer
我本身都係Synced所以唔知由零升上去快唔快

而家隔幾日就copy一次Database廢事total loss
Estimated time to win變咗2months
上到1.1.6 同步依然勁撚耐 但只少冇LOOP死連銀包
1.1.6必升
之前個network無論點搞
個challenge個到都會有時亂index/成個index skip左
而家咩事都冇
Load challenge hash 明顯快左少左delay
真係要用一部機farm
其他機plot 先得 一更新就停哂plot 又未搞resume
8EiB 升得越黎越快
想脫離呢個地獄
我仲有幾隻 $170/TB 碟未到
拎去炒會唔會好過等到2046
門檻越黎越高
唔係一早入場根本唔洗玩 除非16核以上
6bay又太誇張啦 唔通仲買$4000 個expansion unit咩 雖然我都想

初頭d人搶係NAS 同enterprise hdd
保值而且自己NAS用得 當平價買HDD

一係就土炮DIY價錢取勝 HDD架疊高就算
請問用緊HPOOL既各位

你去係點樣轉真錢
有冇懶人包可以share下
提款打 MXC XCH銀包個ADDRESS,賣完USDT 轉返去幣安
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞