[Chia/硬碟挖礦]連登礦佬討論區

1001 回覆
13 Like 119 Dislike
其實有冇可能知道中個粒block係solo定分人地?
之前有位巴打雙掘中左兩粒自己solo wallet收錢我先咁跟佢玩
唔知佢宜家點呢
今日一個鐘先收益兩次
兩個POOL話有數對 唔好兩邊掘
都掘左啦 掘到幾多掘幾多囉
發現Main farmer 個config.yaml 用port 8448
轉唔轉8447好 定由得佢連到就算
呢啲真係唔識

但眼見Reddit條友幾十部一日40TB推出黎耕,我都係眼見有plot pass filter就算
而家D PASS都係間唔中1 好鬼少
放心每500次會有一次 呢個唔關netspace事(好似係
WD_BLACK SN850 NVMe SSD
容量:500Gb / 1TB / 2TB
介面:PCIe Gen4 x4 with NVMe 1.4
最高循序讀/寫速度:7000 / 4100 MB/s(500G)、7000 / 5300 MB/s(1T)、7000 / 5100 MB/s(2T)
保固:五年有限保固

好似plot chia神器但貴一倍
感動終於有2 XCH
ching 幾Tb用左幾耐出2XCH, 有無雙掘
同埋用咩plot, 真係plot 唔切
恭喜
我冇返100tb唔會solo,john hpool吸鳩佢血算
Amazon買 有冇得保?
一個月,21號開頭唔係好識,之後快返每日1-1.5T, 而家去到26、27T先有,真係運氣嚟 我無雙掘,唔想搞Hpool
如果我有20隻256 m2 sad... 可以點玩?
其實死左仲check唔check到TBW?
尋日Reddit有人Seagate Firecuda 一個月就死
搵唔返個po
賣左佢 換2TB M2 SSD
應該睇你點死法 我隻ssd越黎越慢咁
很raid0咪有2tb up
不過要插到咁多
我都要買
用緊OS drive + A2000 黎plot
驚死OS
咁癲用os drive
張raid card 貴過ssd
無為
唔癲點同班痴線佬鬥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞