[Chia/硬碟挖礦]連登礦佬討論區

1001 回覆
13 Like 119 Dislike
我做過 copy & paste 改file 名
係識咁多
40TiB solo 三星期0xch
你頭2個禮拜賺夠

40TiB 6星期0xch
頭2個禮拜set 錯野
等pool
it is a scam
要replot 不了
我去到60TB唔plot啦 唔想成屋HDD
個難度先緊要 廿幾 升到9百幾
邊度講?條友食左幾耐
solo 就冇得做假
假既plot 係唔會有收益
但係hpool check 唔到 會照分收益
我估而家check到 都只係check到大戶
應該係實際挖到既coin 遠比估計少 所以先知佢有部份plot係假

細戶應該冇辦法check到 因為預計可能都超過一個月先會挖到1個coin
2. Fake HashRate: some miners participated in mining by forging false documents to obtain illegal profits. At present, we have investigated and confirmed that about 500+P have been involved in this attempt, among which a single account is involved with 180P.

The investigation is still going on.

最大個account 180P
月頭$1000粒計 過百萬港紙一日
想知其實HPOOL中左會唔會有通知
我仲未搵到答案
果17個正on9仔
點會話比你知,當無中啦 會開心d
起碼話我知
等我del左個plot 佢丫
你當chia係電子抽獎
plot online farm,先係有效獎卷
D人不停掉獎卷落箱到
你唔加,你機會不停跌

hpool個定義你岩
你當佢地20-30%水

再plot係官方pool
都未知點
自己去google睇下youtube先好難咩
講到1999咁 唔識既人真係比你大到呀
有多隻12tb hdd同4tb ssd
全新 有冇人收
9TB 中咗兩粒!
點射出去賣好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞