[Chia/硬碟挖礦]連登礦佬討論區

1001 回覆
13 Like 119 Dislike
響Temp Drive度Plot
Plot完100%之後會移去Final locatiom做Farming,之後Temp會Delete
Solo Farm有XCH出,睇運,一中就2XCH左右
入pool就應該係睇Farm容量然後瓜分(?)我未join pool

同埋小心雙掘會封户口。
六粒放左五咗已回本有多
全數入晒eth
淨低一米儲下先
官方Protocol延遲,下星期一應該冇pool住
HODL
所以應該買番MLC ssd?
放左一大堆ext hdd 係度
無撚晒usb port 位
想買個5-6drive 既storage
orico 定係咩牌子好
大家用gate 定okex ?
okex 我kyc 唔到
點HODL姐
Xch自己收起2100萬粒
已真係掘到出黎市面都未夠100萬粒
佢一日唔放出黎個價都好難升
Keep住1000-1200usd
1 to 16比 reddit班癲佬搶哂
即刻爆上1300
黃金買係咪差唔多價
轉頭又要出去買hdd
已經成枱都係12tb 14tb 16tb
成枱都係火牛
1.8TBW per plot 我兩隻3200tbw 都成 3555 plot 兩隻夠我用啦
我16tb 拮落usb 2.0port 都正常掃到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞