同事做左d咩會令你覺得佢係弱智?

486 回覆
782 Like 74 Dislike
同老細開完例會一齊去食 Lunch
個個嗌奶茶檸茶
條友嗌支大生力
情緒管理差姐
可能佢好期待飲茶食到,但反而得到失望

ps 佢做野果方面就另計啦
應該無人理佢,得佢on99咁自己payme 腦細
試過
勁老尷
驚鳩咩
問好多唔經大腦既問題
呢頭教完佢邊度搵個file, 轉頭問個file可以係邊度搵番
今日唔記得尋日嘅嘢
簡單乘數 eg 7x8 都唔撚識 要禁計數機
同一樣工作 做左幾年 放完長假返來可以唔記得點做
坐果個位永遠好似一個垃圾崗
仲有N咁多...

btw 條友靠人事入職 踢唔走
用公司信用卡去登記成人交友網
老細
弱智

:幾個月前比你個份 A project你做好未
:er....B project要改咩咩咩咩
:咁A你做咗未呀
: er未 B佢話要改咩咩咩
:做咗A先 個客打黎催
: 我做緊B A個份睇落唔太急
: 急唔急你決定架?都話個客打黎催 份野比咗你成幾個月都未做
: 哦哦我知 我做埋B一陣做 因為份野睇落唔急
黑面走咗

都唔撚明點解到今時今日都唔炒
又唔撚係難請人
叫灌湯餃有咩問題?
佢copy唔到pdf啲文字出嚟
然後將pdf轉ppt 之後叫我copy啲文字落嚟

屌你老母圖片嚟嘅屌
copy你老味
係屋企電腦都用扮工mode, 一頁睇多好多post
一齊去廁所比賽鬥尿長
公司有高層去左搵耶穌
咁個負責收集各同事既帛金
講到明話每個人比既金額都唔會公佈
點知最後一刻,佢係公司個grp放左個表出黎,每位同事比左幾錢帛金都知
之後最尾條數係雙位數,最後仲懶係野係grp到話多謝大家有心,會將大家既心意轉告走左既高層既家人
心諗做到做好啲,自己比多一蚊變單數啦。
之後全公司既同事都係到屌,有乜理由公佈每個人比既帛金有幾多
佢入廚房即場幫手整
連登id改做法國賭神
9成大陸仔
唔俾人叫灌湯餃
有料
最撚憎呢種 叫你做你就跟啦咁多想法
又唔係啲咩事 咁都要跟自己思維做人 點解呢啲人可以唔死生存到咁耐
上面有講觀感問題,通常1籠1隻,如果每人1籠冇咩野,但如果只叫左1個for你自己,成枱就會望住你咁,加上又唔好意思叫你加番錢,最尾都係除盡。
正所謂灌湯餃即係自私餃,啱自私人自己食呀。其實想講唔好叫1人份量既野食姐。
同事:我地中國人黎㗎嘛,哽係要支持政府啦!
我:我很快樂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞