同事做左d咩會令你覺得佢係弱智?

486 回覆
782 Like 74 Dislike
edge有咩問題
啲老細好撚度縮嫁
2,30蚊,邊有咁平
貪同三十零歲甩頭髮有咩關係?
鐘意執著係d細微野到仲要搞左大半日
知道係弱智咁去睇啲對答即刻明晒
掉左張白卡出嚟
但你有無諗過係介意果d人有問題,唔係叫果個人有問題

人地叫一樣稱唔上貴既食物去食,咁都要介意?出黎食飯唔係叫返自己想食既野咩?介意果d人應該係諗返自己都可以選擇自己想食既食物,例如芒果布丁,而唔係限制返人地既選擇
咁度縮就不如唔好請,AA啦
佢預左條數,請得人多就變左每圍都食垃圾
所以真係多撚謝
你可以咁諗
跟住落嚟既就係睇你人生際遇
你遇到好同事好上司咪無問題
但我永遠假定人係會介意先
亦唔會諗太多係我問題定佢哋問題
一日未到我做話事既 我都睇餸食飯 睇人做事
我都會喎,番新工會特登“裝”人換水/用打印機/開大門唔係萬一自己要落手又唔識做好撚柒
同事被害妄想症,問多佢兩句就話係咪唔信佢,好似全世界針對佢咁,溝通唔到
貴唔貴你點定義
你覺得唔貴就無問題
點解人哋想慳啲就係有問題
大把人帶飯返工都係為咗慳每日40幾50蚊飯錢
我返工嗰頭最多人排嗰間就係30蚊一個頹飯

都係嗰句
嗰班係你同事,唔係你朋友
睇嚟你唔係弱智 而係廢老 仲停留喺Edge一定唔好用嘅年代
新同事做左2,3個月
我教佢用公司system 其中一個功能
叫佢試下㩒
仆佢個街佢分兩隻手指㩒F同9
如果我將件事分析,我會好容易得出我既結論去認為介意既人先係on9

但實際我都係好似你咁既,為人地「諗」埋
人地介意係佢on9,但佢on9我又改變唔到,而佢因為on9而咁諗對我又無好處,所以唯有算數
貴唔貴就當然係各人自己定義ga啦,所以我假設係6個人AA,有人叫多左個食物,有人為左貴幾蚊而介意,我覺得為咁小事而介意係on9,又有乜問題先
其實廢老同弱智都冇乜分別
叫老細做老竇
無問題
但人哋都覺得你成枱人食飯你叫樣嘢你只可以自私食嘅都on9
用九方輸入法
問我呢個po 係咪我開,話有意見可以直接同佢講唔好公審佢
又貴,又得一粒
成枱人食飯你咁嗌比自己食,仲唔聽仆街?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞