【真球迷的考驗】阿仙奴20-21球迷吹水區 MDCXXIV

1001 回覆
8 Like 20 Dislike
點解想最城 曼城羸埋BIG 6得番我地同熱未羸過
諗起十年前車殘陣羸歐聯 D阿狗都係問想車羸定拜羸
(個年車羸熱就冇歐聯踢)
估唔到十年過後垃圾阿狗都淨係可以FF其他隊羸定輸
三殺鏝唔出奇其實 落後出豬SIR都屌打曼城
曼聯想車贏因為MANCHESTER入面佢最勁捧車好正常
咁我地LONDON入面緊係唔想車贏 , 2次歐聯 VS 阿仙奴0次
豬sir最後一分鐘倒掛追平,加時40碼重炮一戰定江山
2 同1 冇乜分別1 同0 先大
想車贏,但覺得唔夠鏝打
Chelsea are determined to win the race for Harry Kane this summer.

The England striker is valued in excess of £100m but it has been suggested he will push to leave Tottenham in order to fulfil his trophy ambitions.

(Source: Football Insider)
werner
雖然佢都仲算係後生
werner好撚好用喎
比10分鐘已經夠
燒趕走左 坦梅踢走埋 買左party 點解仲排第9
數據係咪fifa21 simulation ?
佢本身都要訓床蹠骨骨折
每日都期待炒達 每日都失望
是的,我認為球隊的陣容需要改變
佢夠彊講得呢句都幾西利
明明係佢自己今季所有決定都係錯既
G6 MARI又係佢買 今季未完已經開口話下年target 兩個 NEW CB
廢龍LENO 2揀1 揀左LENO 但結果係今季未完已經講定唔續要走人
借走阿叔 洛克人 細爆 ,趕走燒 細梅 坦 搞到CAM /閘完全唔夠人用
重用老坑安 唔用巴丁

到底呢條撚樣啞仔達可以錯成點 仲要搞到隊波幾折堕先肯走人
下年開季10場排第8-10咪可能炒
十左
都幾肯定唔會
條達狗覺得鳩斬入禁區都計創造機會
人哋水貨極都雙雙數據
我哋近年有邊個做到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞