【真球迷的考驗】阿仙奴20-21球迷吹水區 MDCXXIV

1001 回覆
8 Like 20 Dislike
達狗個個都無說明書啦
全部踢低一班波
下賽季客場球衣流出

證明勁過willock仲咩唔用根本係都市傳說嚟
成件PE衫咁
洛克哥又binc達狗
會唔會係達狗廢浪費曬d人
巴丁, saka, 羊呢d愛sir用都勁好多
Since Joe Willock joined Newcastle on loan, he has scored five Premier League goals for the Magpies - in that time, no player from his parent club Arsenal has managed to score more goals than him in the competition.

第一件事就係唔該唔好咁 hea 先啦仆街
應該係達狗果套“form”,翼鋒要stay in position
永遠唔可以走位cut in
你睇巴丁就知企死左邊,淨係可以爆落底同推大位射波,變左d無腦黑鳩踢法
但撚羊打左翼 T3左閘果期
左翼應該係cut當前鋒用
唔知係唔係呢期達狗改咗form
臭閪達仲未躝
你講係進攻,但就算拉邊都可以走位啦
曼城都有one-two, one-touch
我地之前都有啊

根本班友就唔似想跑...Pepe防守失波都企,邊度係拉邊問題......
尼基迪+阿叔+洛哥根本勁到仆街
25m+25m+25m =75m
達狗比人炒未?
教埋下季
巴丁走好多啦,達狗咪又係踢得廢
羊既入球量係達狗黎到開始跌,全隊都入少好多沒
就算拿卡都係入同以往差唔多波
提提大家 今季洛哥入波數量多過全隊阿狗中場加埋
洛神 終於證明自己 達狗唔識用就躝啦
得一個跑,有7用咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞