【真球迷的考驗】阿仙奴20-21球迷吹水區 MDCXXIV

1001 回覆
8 Like 20 Dislike
簡迪走下坡?ching有冇睇歐聯個兩場
杜蛇教阿狗 派對會唔會升華為世界級中場
第一點已經唔駛睇落去
同屌做咩續廢羊一樣咁ON9
究竟當初成班咁撐呢條傻鳩
係阿仙奴連名宿都唔係 球員時代只係二線救火中場 踢得三四季
龍sir真名宿就投閒置散踢走
Real Madrid, Juventus and Barcelona have all released a joint statement REFUSING to leave the Super League. But say they are open to discussions with UEFA and FIFA about a way forward for football.

(Source: Sky Sports) https://t.co/FwcwfN0Upe
果陣龍蛇有無表態想教波
龍蛇目標都係做教練 不過依家見達狗咁樣 應該醒水出去學下嘢先
佢頂更 同埋佢都開口話要盡快搵人頂佢

上面班borad都話無諗住俾龍蛇長教
一上黎就教大隊真係壓力大到爆
你無歐洲賽踢都唔洗諗啦
龍蛇真阿嚟 態度好過韋拉 架子細過享利 不敗個代佢應該最啱做教練
咁不如all in干地
真名宿龍蛇就趕走,反而達狗呢條二打六就可以收住人工學三年野
仲要有the athletic 班pr係英國吹奏
與其俾達蛇用咁多錢買人 仲要教得唔好 不如將啲錢貴啲請個有料既教練好過啦
其實龍蛇教個幾場進攻好好睇 彈彈波
之前比人趕上看台
比佢教返u23都好吖
龍蛇其實唔差,佢勝率低好似因為有一場踢鏝城
100% 輸硬拖累
龍蛇教都唔想達犬教龍蛇先係真名宿
龍蛇,gif
皮皮係咪仲係我阿做緊?
龍蛇什至愛狗帶住個垃圾陣起碼有進攻睇 睇下達狗
唔明點解季初無實證之下成班傳媒鳩吹達狗會成為top manager
季中仲話巴塞想搵佢
條撚樣真心有機會請左pr team做野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞