【真球迷的考驗】阿仙奴20-21球迷吹水區 MDCXXIV

1001 回覆
8 Like 20 Dislike
其實我最唔明一點,
英超就要係睇埋短期成績,教練就係要妥協,
如果你話唔駛理短期成績,
咁你比愛sir同爺爺甚至莫耶子甚至摩佬唔駛理兩季成績比佢地死用自己嗰套,按佢地心水買埋人,操番三年嚟執隊波都未必唔得架,
點解要比咁大特權阿達,而唔係比其他人
例如你一早聽愛sir講,續藍買沙夏再比多兩年佢,都可能得架
對愛蛇真係好唔公平
Cls
因為達狗把口得,水到班球員降薪又迫走埋高人工既奧燒,又好運贏到飛機盃呃到下人(其實雲加回塘個年四強都贏鏝決賽贏車狗),咪有得留住先
車柒左信錯保亞斯林伯果堆都話炒就炒啦
望下依家杜曹帶成點
咁大間球會將幾年時間投放係個零經驗既前曼城助教身上
依家仲話要俾多100m佢洗
李城件puel柒下柒下都炒
即刻變到爭前四
愛狗失左更衣室 留多一年都冇用啦
達狗教阿記時間已經長過愛蛇,仲要俾幾多時間佢?
一個冇cv 做唔到成績嘅教練,點解仲要俾時間佢

足總盃贏主要係靠羊爆發 + 廢龍上身 + 叔左閘
但廢龍同叔呢兩個功臣都俾達狗棄咗

就當佢足總盃真係有戰術有系統咁贏,咁點解唔複製同一套戰術落今季聯賽/盃賽?今季點解打到一pat 屎咁?

仲有佢到而家連正選中堅/右閘都未固定到?呢年半時間佢有冇好好去了解自己d 球員自己隊波?
其實你用番同一套邏輯,
你比特權保亞斯三年,
清曬班更衣室老鬼,比佢買曬啱心水既人,比佢死操自己套嘢
保亞斯都未必唔得架
安狗=巴西之恥
下個教頭醒水啦
一黎就吹個十年計劃
然後十年內教到降班都唔炒得TRUST THE PROCESSSSSSSS
唔合格嘅後備料都交到全隊算多嘅助攻
咁正選都幾廢
杜曹先帶個半季都無 咁快有定論達狗都即刻攞fa

係啊保亞斯係得㗎 但佢教個隊係車狗 我地係阿狗 我覺得係大家諗法唔同 即食同埋成長型兩套價值觀 無話邊套一定岩 只係我嘅成長係雲加年代 我覺得一隊波係應該成長型咁先會健康 同埋值得我欣賞 我亦都認因為達踢過阿仙奴我會偏心比多d時間佢
佢身價加能力 要求雙十都唔過份啦
韋利安同班正選真心廢
如果愛蛇今季仲係教阿狗
我覺得未必差得過達
達狗個FA點同杜曹比
歐聯足總決賽+前四
好難差過西達喎...
對波已經係堆big name入面排名最差個隊
信西達既巴打10月換定新iphone啦
根本就無比過雲加特權佢執隊波
成日話雲加硬頸,
前四mode就係佢要睇成績焗住妥協要變,所出嚟既產物嚟
你用摩佬都可以成長型咁教架,
你同佢講聲我比三年時間你,你頭兩年唔降班就得,賣人我盡量滿足你
摩佬一樣可以教到成長型咁
列斯聯擊敗熱狗
不過佢啲助攻可有可無唔關鍵咁(利申無場場睇)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞