【真球迷的考驗】阿仙奴20-21球迷吹水區 MDCXXIV

1001 回覆
8 Like 20 Dislike
佢要斬掉重練,跟住用暗黑戰術逼高狗賣盤
故意失歐洲賽等可以逼想踢歐聯果班韋利安走人,又可以逼其他高薪廢柴比狗,蘭狗走人,留返D基本畀根正苗紅Hale End青訓
轉會市場跟住買幼齒,學爺爺咁玩培育
達哥果然係爺爺既弟子
加個防中真係可以解放partey?
定係個防中係解放xhaka?
咁都仲有得教
真係痴撚線公司
作爲賣Xhaka準備
無歐洲賽又孭住1億6既債,要賣球星
因爲個老闆唔係隔離油王,如果係既,11月就炒左啦
今季Leno 除左派膠之外
反應都慢撚左勁多
36 games for Arsenal. 0 goals.
達狗 EDU 好波
買返CCC
組個舊隊友陣容
高狗:3年計劃,下年攞歐聯
等等,下年仲有無歐聯?

只係見過一次達狗
廢龍咁25仲有人想回購犯賤到咁
問巴黎買賓仔好過啦
炒左隻吉祥物之後無好過,都講到明“吉祥物”
其實富咸果個龍OK
Areola 乳暈哥?
https://youtu.be/Xy_80WIPXa0?t=277
[David Ornstein]:"Arsenal continue to back Mikel Arteta"

高狗真係黐撚線

Take Away: 所以各位巴打要學好D英文,幾緊要,早早炒Good Ebening,但又留達狗
達哥唯一可以j係咪作客贏獌
根本無野可以J
Berge唔是踢法似soucek咩
- 蘇b 不敗男
- 雙冠王
- 防守好左
- 對強隊戰績好左

應該無了
問題係用防守換左進攻
而且都唔見好左好多.........
強隊係好左,但輸畀般尼,失分富咸呢D先搞到自己無前6
你就算輸晒面對強隊,但贏晒下面,聯賽最起碼都前6

算啦,放棄啦........
臭閪達仲話要有返Arsenal Identity 添
個Identity 係咪就係攻不銳守不穩?

以前睇阿狗啲就算人腳幾差都好
快速傳控,彈彈波,至少睇得開心

依家基本上睇阿狗波㩒電話係基本
客觀地講你睇返英超,呢幾季都無咩可以踢到咁exciting,始終個style慢慢shift
就算曼城既波,猜猜好悶

但連成績都無咁真係唔得
係嗱,你唔好睇都好,俾碗魚生粥我都好吖
場場拎到3分大把人當你神咁拜

其實早幾個月連輸果段應該要炒
依家仲要攬,你下季開波打得差先炒,又無咗一季,個情況只會越嚟越差

軌連林伯都照炒,臭閪達有咩理由要留?
都咁多年啦,唔好再比較轟啦,講到口臭啦
我地球會,老闆係有野心既,一早就投資,爺爺果陣啦,$ashley Cole都唔會走啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞