【真球迷的考驗】阿仙奴20-21球迷吹水區 MDCXXIV

1001 回覆
8 Like 20 Dislike
佢咪就係個問題
達狗係咁多個之中
最撚鍾意話球員廢 球員責任
自己渣旗成年 仲可以話今年教到咁係5年前已經廢開 唔關佢事
呢D教頭真係好仆街
某程度上佢仲仆街過摩狗
點似爺爺死攬球員一陣又比人話養左班少爺兵
Arteta “I see how much the players care, but how much they care in the dressing room is not what we have to see. It’s about how much they care when on that pitch.”

解讀:球員問題 出局關我撚事
根本達狗表現唔到佢係錫班球員
公開同傳媒鬧球員
又話而家班球員唔夠班,廢足5 年
之前派對傷咗又一掌推佢出去
雷斯個頭爆哂崗都唔換走
死攬契仔(安) 同 leno always no. 1, 但係一個keep住hea踢,一個派膠又25 開聲要出走

班大帝又點會同你賣命
蓄仔好嬲 今日屌咁耐臭閪777
第一場on9 試無鋒陣,英超唔試歐霸拎嚟試。之後90 分鐘換人嘥時間
第二場右閘出b2 ,上半場極差但半場唔換,下半場開始上力就換走。 要搏入球但換走羊,最後又換入返NK入嚟打前鋒位

根本佢就係亂9 咁排陣,換人又慢又無plan
垃撚圾
一月果時唔炒已經on9(錯失杜蛇)
依家歐霸出埋局(比ex踢出局)又唔炒
完全無希望喎對波依家
下年上頭四?憑達狗?
唔好到時話有歐霸踢都要多謝達狗
其實達上季輸完俾鏝同白狗之後都識轉343打防反
今季連球迷都睇到問題反而唔識轉
根本第2回合出返對紐卡素個陣都夠贏
無左xhaka用t3

T3 時但 時但 B2
Party 埃
m35 o11 安

依家陣點睇都攻得勁過4141啦
咁都唔炒已經無得再攬炒高狗 下年就算聯賽第1X
0盃 都唔會炒
達狗:呢場比賽我哋本身應該贏
有冇撐達list睇下
我覺得唔會,而家好多係等退休老鬼,一係就毛到未出齊既後生,第日會變到當打份工多過反佢
好掛住爺爺句a bit jaded
媽咪麵燈埋曼城
當被問及是否認為自己依然可以在頂級球隊擔任主帥,阿迪達說道:「是的,我認為球隊的陣容需要改變。」

「我們已經在去年12月做出許多改變,這是近些年來沒有做到的事情,但這說明我們在過去的情況。我們會改變一些狀況,恰好球會老闆支持我們這樣做。」

阿迪達還表示:「和曼城、車路士以及利物浦這樣的球隊縮小差距的機會是十分有限的。不過我們處於正確的位置上,而且我們必須做到。」
隊的陣容需要改變
不過睇落大機會車贏 杜蛇太撚勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞