【真球迷的考驗】阿仙奴20-21球迷吹水區 MDCXXIV

1001 回覆
8 Like 20 Dislike
或者有D指示,但佢個人都有問題
我求先都講,有球佢自己後場帶波,畀對手搶左,佢就咁企係度睇住人帶個波入禁區
有球唔知邊個隊友射,對方龍門失手,佢居然無意識跑前執位
而且我見幾個月前好多走動,跑動走位,呢排無晒

你睇巴丁一換入就到處跑,根本某D球員就係缺乏mentality
無左藍斯先係最慘,影響埋愛蛇無歐霸,無前4
仲有牛奶仔
唔跑得多點拉空位?
你睇列斯聯
點解佢可以有特權,可以唔駛理成績嚟執隊波,
咁你比愛sir同爺爺甚至莫耶子甚至摩佬唔駛理成績比佢地用三年嚟執隊波都未必唔得架
cover km緊係多,要回後防守又要跑番上前
其實Pepe 今季打左邊逆腳係打得幾好
季初打右邊夾b2 b2 完全拖低右路
一𨍭左路 即刻成個球王咁
T3未傷之前甚至夾西追條左路都入好多波添
問題係季中Pepe 打起咗之後 成五六埸好波
走位爽咗 少咗冇用嘅原地插花
突然之間 明明已經雪咗安一段時間
達聯賽又用返佢 ok 當你要輪換一場
下場歐聯一定出Pepe 啦 點知又係出安
記得嗰陣大家都O晒嘴
之後就變後備安一兩個easy chance助攻
就佢踢返去後備

到出返嚟又打返右邊 又夾b2
牙達真係唔識用人 如果係啲有經驗教 Pepe一定今季正選
條後防都係咁啦,打打下又轉下人
埸埸兩個唔同
有打下fm 都知要練條綠線默契出黎啦
點解阿迪達可以成日講
隊波啲人好廢 隊波啲人唔勁
但其實最廢係佢自己
仲B2又係 明明季初踢咗十幾場都係垃圾
界外球foul歐洲第一
之後唔用佢用西追傳中質素好咗咁多 之後有6677
最後大戰又係用翻佢
前排又雪西追 人哋柒一場 比狗柒成三份一球季 都繼續可以用

牙達dllm
係 你四個中堅至少都搵一個係長期打
出左局就好心達狗收下聲
列斯聯呢種餓狗搶屎既踢法 用落強隊度無可能做到
一季踢多成十幾廿場
阿狗下季咪得
佢好似係賓福特好似都唔係打正選
好似俾人借咗出去新特蘭
諗返阿狗話要join ESL 真係join左 肯定包尾
北倫敦雙柒
放假就放過人啦
family day仲同你去酋長球場哭喪咩
個個都睇到落場巴丁係最博命嗰個但達蛇就係唔鍾意用佢
愛蛇自己留力歐霸,無得怪人
巴丁之前勤力到去 自己底線頂走個波
強隊指我阿?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞