【真球迷的考驗】阿仙奴20-21球迷吹水區 MDCXXIV

1001 回覆
8 Like 20 Dislike
比爾沙都好過阿迪達
愛美麗垃圾就唔會教到歐霸比人叫愛美麗盃啦
可惜佢講英文唔掂同埋同球員關係唔好
仲有冇機會係阿狗落場踢
30萬地通拿
牙達躝咗應該有機
我覺得點都要睇埋下季 暫時達狗只係經歷咗一個轉會 仲要係疫情下 成隊波個陣容仲未滿足到個踢法 達狗可以做到功利足球(贏fa cup) 但長遠聯賽一定要build up一套穩定嘅踢法 而呢套波一定唔係一季半季就踢到出嚟 你睇哥狗高普都要經歷兩三季先穩定 同埋我覺得隊波防守係進步咗 失小咗派膠波 無咗以前成日驚劇本輸波 個人覺得可以睇下嚟緊轉會佢點執隊波先 其實有d位你都知道會郁 例如拿卡 奧狗 比比鳥

再者講真 都閪咗咁多季啦 都唔差在多一季 不如信下達狗套三年計劃
真勇氣足球勁到
熱狗會唔會輸到歐霸都無得打
熱狗雖然輸緊,但睇落都踢得好過阿
可能就係比爾沙
白禮頓個樸達 但白禮頓唔肯放人
防守係進步左因為隊波變到保守
完全進攻唔到
我估阿迷唔鍾意阿迪達唔係因為成績問題
過份保守、唔敢用年輕球員(Saka除外可能佢本身踢法成熟)、球員受左傷唔即刻take action
呢三點好影響觀感
只可以講,唔係一味比多d時間阿迪達就得
而家隊波呢種踢法
可以預期下一季都差唔多成績
我覺得Willian影響好大 完全無諗過嚟到連後備料都唔合格 原先期望佢踢個10號位 到季中頂唔順借咗奧狗 進攻先多翻d野睇 比比就唔想講 場場都係咁turn over
唔正正經經請個教練反而信條神棍既三年計劃
近廿年最差都仲俾呢條撚樣袋住人工學野
最唔明就係點解要俾時間呢條友 仲用哥狗同高普黎比
俾時間sarri allegri 其他頂級教練證明過自己既好過啦
目前係16比49
都差唔多25%人撐達
說好的星期五報價?
Sarri教車好好咩 allegri又係意甲
Lyon will have to forget about their €60m demands of last summer (for Aouar), and it’s felt that half of that would ‘not be such a bad deal’.

[L'Equipe Via @Sport_Witness]
頭三我都OK
用阿仙奴做宣傳咋
開埋d閪價侮辱高dddy
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞