【真球迷的考驗】阿仙奴20-21球迷吹水區 MDCXXIV

1001 回覆
8 Like 20 Dislike
回家吧
其實老實講 西追同 6667 級數比盡都係輪換
賣左 B2 其實都有必要買返隻閘
但係牙狗淪落到咁都唔知有咩人肯換
太多位置要買
因為比狗囉 達狗一直都搵緊機會出返佢契仔
反佢好多年 除咗頭兩季彈出嚟之後冇季得
洛哥咁撚勁冇player of the month
迫害
傷完之後冇埋唯一優點速度
葡狗柏G攻守都完勝佢
其實都係個傻鳩教練問題
好地地派對呢D 西甲 top class 球員黎到呢d 波都唔識踢咁
控波本來已經差
成日賴呢樣賴果樣
之前就賴球員唔岩用
早排就賴無pre season 無觀眾入場
唔講以為得佢先係咁
做得教練就係要 tune 好班球員發揮最佳水平架啦
唔講以為佢本身唔知呀狗有咩球員咁 ON9
去咗打4興
想join
利申會員編號四位數
歐洲足協表示,向九間早前宣布退出歐洲超級聯賽的球會處以罰款等懲罰,至於拒絕宣布放棄歐超聯的三支球隊,歐洲足協已交由相關紀律機構處理。

歐洲足協宣布對已正式退出歐超聯的九間球會,包括英超的阿仙奴、利物浦、車路士、曼聯、曼城及熱刺、意甲的米蘭雙雄,及西甲的馬體會作出經濟處分,包括要他們放棄2023至24年歐聯或歐霸盃比賽的百分之5收入,及捐款合共1500萬歐元,以幫助發展歐洲地區青少年及基層足球運動;假如未來再試圖參加未被授權的比賽,將會面臨最高的1億歐元的巨額罰款。

至於仍未正式退出的皇馬、巴塞及祖雲達斯,歐洲足協說會處分他們,並已移交相關紀律機構,但有報道指,歐超聯「三強」發信,指責退出的九間球會嚴重違反創始人的協議,他們誓言將會採取法律行動。
From: Now新聞
有觀眾入場佢一早比球迷溶咗啦
點解可以charm到咁
吸血鬼
里爾都接近拎法甲
阿狗直接唔參加 醒到癲
Five years ago正好係牙達掛靴個年
牙達掛靴=阿狗decline
就算陣痛期都唔撚係咁啦
D 波悶撚到完全無生氣
成日踢撚到全場一兩腳中龍 對強隊半場0 射都好似試過
真係癡撚線 富咸D 波都無咁閪啦
如果踢出黎D 波好睇既 但係唔穩定
咁都話有藉口比佢調整姐
而家踢撚到隊波好似落場例行公事咁 真係CLS
屌 又入波痴能線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞