【真球迷的考驗】阿仙奴20-21球迷吹水區 MDCXXIV

1001 回覆
8 Like 20 Dislike
100m放走Saka算啦 真正幫到我既係洛克巴到基迪亞
我地*
巴丁*
我 你 拿子 木葉黃色閃光 黑比比美斯
saka 吹大咗 foden mount 屌打
你輕度?
foden完全唔同級數
就算當年牛奶仲係幻幻果時
潛力都完全冇得比
俾盡50m
重度資優名單?
洛克人 saka me
達蛇留左一手靚牌比下季
可以安心收皮
其實老野收尾幾年買人嘅眼光已經好差
老野只係適合低買高賣,一有錢使就唔識買
拿卡早兩年已經買到,但老野遲咗兩年就貴咗20m
要沙卡唔要簡迪又係on9,世梅更加係垃圾
馬列斯講到明想黎又唔出價
不過沙卡依家仲keep到好勁
簡迪已經走下坡
艾馬利嚟到係Coach,轉會要乜冇乜
假假地都歐霸決賽+英超落後熱刺1分排第5

達狗做埋Manager,想要既派對、韋利安、加比爾都嚟晒
你老味你瀨乜春?出夏卡 張伯斯打閘,由龍門開始短傳
唔撚係你決定?
責任不在於達狗方,愛蛇個陣用坦世梅拿子比狗都雙殺拿波里,大炒華西,達狗一手好牌對蒲國雞都差啲輸
達狗本來做得幾年助教 ,無經驗無人脈得把口
二線頭人腳踢得差過熱刺 西咸 李斯特城 狼隊
根本連迪馬提奧都不如,人地贏歐聯都要炒
係得班垃圾死忠同高層話要俾三年時間呢舊同阿仙奴根本無乜關係既垃圾
🗣Mikel Arteta: "We have not been competing with the top clubs in this country for five years... We have to be ruthless. There is no time to waste and there is a lot to do."
教唔掂國米
以阿狗嘅財力人腳
不如搵個打防反勁嘅教練踢防反算啦
達狗有幾場贏big6都係踢防反
球員冇咁嘅質素就唔好學曼城啦
呢個真
愛狗都識守
1件守1件包 放你隻右腳已經廢左武功
我阿欠咗洛哥一個機會
收嗲啦
真係臭閪達
疊埋心水做中游就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞