【真球迷的考驗】阿仙奴20-21球迷吹水區 MDCXXIV

1001 回覆
8 Like 20 Dislike
干地開頭都鳩
係輸比老野果場之後自己識反省
即刻轉3中堅反cup
達狗連自己隊波咩問題都唔知點改
達狗:球員 球證 運問題 唔開達狗事
今晚對西布朗都攻唔入就笑死
真係完全冇興趣睇
訓教好過
買完波起身對答案算啦
弱撚智2點仲睇
你仲rich
成日香港英國兩邊走
2點鐘迷達狗子們睇埋我果份
咁又係今晚都無利物浦
條達狗間接屌球員,更衣室遲早正式反佢
華美子又og
初頭我估大部分都服
但臭燒papa 事件+戰績+永不認錯之後
球員都幾難服
又有捉鬼睇
好睇過場波
其實達蛇好勁 玩到咁都唔使炒 畀其他big 6已經即刻炒左 我宜家都搞唔清楚係嗰老細痴線定達蛇太勁
俾其他big 6 既話
係聖誕節果陣杜蛇就係我哋既人了
邊個話踢波為左贏波贏盃?最緊要大家開開心心 平平安安就好
大家都唔開心
達狗開心 刷經驗
球員開心 呃人工
班主開心 賺名利

球迷who?
屌wilock真係好撚勁
足總四強 車1:0曼城
聯賽 車2:1曼城不如達狗躝返去幫哥狗算啦 呃返個歐聯都好(3年計劃)(曼城歐聯)
自己踢得差再屌人網上abuse
球迷開心 怒屌所有人發洩
最撚嬲係官方話stop abuse
我最主要就係想指阿仙奴輸波的最大原因,當然球員和教練都有一定的責任,但我認為最大的問題是反阿的那幫人,我上社交網站上看到,他們日日都在評擊阿仙奴,是阿仙奴輸波的關鍵!如果不喜歡阿仙奴的話,就請支持其他球隊,為什麼日日都想希望阿仙奴輸波?阿仙奴這兩季的成績大幅下滑,都是因為那班反阿的7頭日日在咀咒阿仙奴輸波,而最不幸的是,竟然連個天都幫埋佢地,搞到阿打到咁差。 唉!我明白有批評才有進步,但現在的阿仙奴,真的很需要各隊球迷的支持,才能重震雄風!請停止對阿仙奴的批評或咀咒,並關閉其有關的專頁和網站!阿仙奴成績下滑最要主原因是反阿人士不斷的干擾,如果他們的不停止反阿行動的話,那就消滅他們吧!只有這樣做才可以令阿仙奴做番一隊英超BIG 4!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞