失業貸款討論區 (4)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
齊料先好搵za
屌佢老母,一齊集體每隔10分鐘打上去屌佢一獲
我呢幾日日日都打去d7佢,個個cs個電話根本永世唔會通,我試過連打50次都夠膽直接飛fax d聲。我依家真係忍唔到,直接落分行捉條友黎d下先,上星期已經收左第3個sms,一路都無搵到過人又無電話打過黎
點解?za好嚴?
有解顧信,公司報稅表同地址證明算唔算齊料?

本身用開佢智盈理財有個客服經理專門跟account既,我打埋上去d7佢話你地銀行點做野,佢答我個答案仲hea過打去39882128,我真係嬲L到仆街,覆又唔L覆,打邊個電話都係model answer,拎完呢舊錢就out哂d錢同老強個d,永世唔用支銀,垃撚圾
我次次都5點後打去
通常等十分鐘就有人聽
大家如果想打比按證查詢可以打25360392然後按1字
可以問到啲咩
問佢處理咗我個申請未,幾時落返銀行
佢有答你?
冇,打咗幾次都係繁忙中
我5號上左按證而家都未有消息 打去問都係話要再等下
唉, 打撚咗半個鐘電話都搵唔到人, 仆街啦, 又一日啦吓麻
佢唔會答 會叫你等銀行消息 話搞掂會直接掟比銀行
有冇打上去問
我真係懷疑比支銀撚緊,頭先又話睇到係差文件
到我用盡方法終於搵到個cs
個cs話只係內部文件問題,再次強調我係無差文件
只係佢要比文件比審批部
叫我再等等等。
利申:我連月結單都無比佢 28號申請 無mpf 現金糧 有糧單有離職
我4月28申請,支銀6號話冇問題就交上去,宜家仲係處理中
你要打上去39882128
之後就話你地公司係咪無人番工,打直線唔聽連打50次都飛留言
日日打黎都話send email搵同事,搵到你都搵唔到佢又唔覆
佢話幫你send urgent email你就話幫我轉比客服經理聽唔該
我要投訴你地職員
我頭先就係甘樣,佢10分鐘唔洗即刻打番比我
巴打 我係tg你個個
屌鳩佢啦 我都放棄左 星期五先打比佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞