失業貸款討論區 (4)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
本身都對支銀無咩反感,今次單野28號玩到今日
日日打電話call爆都無人覆,最後係要打去個智盈理財先有人真係幫我搵到人
再加埋之前eps退錢,人地公司一個月前話退左落我銀行處理,佢LM我日日打去都話搵唔到個case,有無參考編號,到依家都見唔番錢
佢批左我即轉銀行
如果你有send 過勁多 email 既proof 但都冇人理可以show 俾ombusman 做proof 投訴間銀行
CLS 本來已經係死死哋氣去申請,而家重要比佢哋咁磨撚死
其實真係無證據,都係本身call上hotline佢話幫send email,得個打電話紀錄真係吹佢唔脹
有無得告佢違反商品說明條例之類個d野啊
交完話2日知,申請完話十日,十日後話要再十日通知最終結果
咁都叫慢 我慢過你
咁冇lu 由依家開始send 勁多email 留proof, 佢都仲唔理你就用啲proof 再投訴上ombusman
發窮惡
點解呢班仆街銀行
政府擔保都check呢樣審個樣
真係唔撚明要審乜鳩,齊文件白字黑字,佢係咪要拎去化驗

支銀入球了
我仲係已接納,死啦,會唔會按證check到我有事reject我,唉
記得你之前好似要銀行幫你寫野上去?

會唔會咁就慢啲
一早寫咗,佢話審批部唔受,最後6號晚我比3月4月月結單佢,之後7號朝早就轉咗已接納,尋日朝早打比佢,佢話上咗按證未落返黎,今日暫時未有電話
你今日又打去狂追佢地
你今朝有冇收到電話?
正呀, 有消息, 你係收到電話去check定點?
幫港共手捉人唔戴口罩
啱啱打咗2次直線(跟我case果個同事)飛咗去留言信箱
然後打訊息果個電話39882128就話線路繁忙
今鋪真係等到佛誕
佢已經潛咗水
hsbc 我5月5號再補交住址證明上去
到今日都冇消息
啱啱打電話去問話仲差最近兩個月既月結單
但完全冇收過sms 或者電話通知
星期六朝早接納左
星期一等到全日都冇乜反應
之後6點零扮打去問進度
佢就直接叫我做錄音
銀行完全冇sms 冇主動打嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞