失業貸款討論區 (4)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
全部靠自己打
不嬲要自己打去追進度,佢唔會主動打比你
上返嚟啦
收到錢未?有冇入帳message?

冇msg
屌你老尾za人地上按證一日就有結果,你死左去邊
你戶口本身 $0.00?咁慘
你已經做得好好
今晚ALL IN 巴塞
乜撚都慢過人,開始申請都遲人幾日
寧願買李城
今朝我未得閒打俾佢,睇嚟下午要再搵搵佢先得啦。
佢都認得我連資料都唔洗對
啱啱12點半打咗2次直線(跟我case果個同事)飛咗去留言信箱
然後打訊息果個電話39882128就話線路繁忙
我夠諗過上星期all in 車仔啦點知咁慢既姐
之前講話中銀個「表達」方式係咁
請問我咁做啱唔啱 Sorry太長 希望有人解答到

工作證明:
上年freelance 都係個人名義支票過數出糧 冇mark salary
->咁我抽其中三個月月結單 叫返顧主寫信證明啲支票係薪金?

失業證明:
今年都有散job但少咗好多 對上一份係四月頭嘅一日job但係有mark salary
->咁我等多一個月 交四五月零收入月結單 freelance冇解顧信所以就填返失業聲明就夠?

另外我有另一個銀行ac係for網店 平均每月千零收入左右 係客轉帳嘅 係咪要停咗佢 定係可以照經營 唔會check? 因為唔係薪金唔係主要收入

多謝你睇晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞