Audi 巴打揮手區 4

1001 回覆
19 Like 14 Dislike
要地板油先會到紅區? 咁又未試過真係踩盡
下次試下先 唔該
見到車行放架16年A4 30 TSFI S line
開13萬 呢個價位係咪都差唔多

唔太識價
已落訂A3 2021 剩係送頭一年 service fee 好過無
恭喜
咩色? 無尾?

係咪無電櫈?
仲有冇sline 同 sport suspension?
SB daytona grey sline

手動櫈,想加錢都冇得加,不過290k 包埋comfort key
好多人揀Daytona gery
其實我覺得白色好睇啲,不過懶洗車驚易黃
師兄都係Daytona grey?
我同你一樣
不過係第1水買
師兄多數洗車會自己洗
定係出去搵洗車屋?
見nti嗰啲有套票,懶人唔太想自己洗
都係第一水 電椅要加錢要有
btw 師兄有加錢換18吋軨嗎?
A3 空間大過Q2
但Q2上落方便啲
無呀
果陣個sales 連有得加都唔提我

不過原裝萬幾2萬蚊真係又未必會加
https://youtu.be/Sy8kwr9F2Yg

條片部車應該用左18吋軨
但比想像中有出入
原裝好似要加八千
想入手2014年s3. 想問下買翻黎係米要預幾皮野整整。每年又要預1萬幾千做下保養維修? 除佐消耗品,係米波箱會易有問題?
如果係咁嘅話仲點會有人揸audi
除非你大撞過都照買,如果唔係點會要幾皮嘢整,你上完架師傅都會同你講有咩要執㗎啦。
另外成日講死波箱係講緊乾7波箱,我對上一部audi 08年車濕6,揸咗6年乜事都冇(利申會踩),而且死波箱你計唔計埋極力子片先?部部車都會蝕㗎喎
買返嚟要幾皮嘢執嗰啲係大撞過
你買之前會上架 冇撞過 其實唔洗用幾皮整 波箱濕式波腦冇咁易過熱 副偈 EA888 gen 3 少漏油問題
所以keep住保養換偈油換波箱油就得
無晒brake 皮?
無一定答案
都係睇自己
邊個磅數岩自己咪打邊個

但跟佢廠指引打一定無死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞