Audi 巴打揮手區 4

1001 回覆
19 Like 14 Dislike
本身都想換18" 鈴
但係黎緊個批車無18"
可能到時再出去換
買啦a3無咁多野加架啦
原來等拎車呢段時間都幾慢長痛苦
Btw 巴打有無整PPF?
黎緊都打算會整 不過出面好多間 有無邊款/邊間推薦?
恭喜巴打先
無,揸返排先整鍍
整啲會跟返三四年package 既就fit
有冇巴絲揸Q2?

新車VC, 電櫈, CarPlay, PreSense, auto hold, 乜春都冇…….

但係好鐘意個外型好
我整左PPF
sales聱稱幫我拖左架車去整 整完先揸過黎俾我
間野手工都唔錯 同埋尾翼位有到貼得唔好 1個星期後拎去俾佢地check 佢地幫我貼過果個位
我本身係訂左Q2 但係見到A3咁齊option 所以轉左呔
btw個人覺得Q2轉灣個body roll有d勁 同埋起步差少少力咁
(佢個水泥灰好正丫 但係我果陣訂要等差唔多3個月
是咪可以叫sales攞去裝埋車cam ?
二三十萬貨仔,唔係奢望攞嚟跑… 但係乜都cut,想加錢都唔得,好濕9

水泥灰同好
係丫…不過最好問下slaes相熟車房係裝開咩牌子
我果陣趕住拎車就裝左IRoad
幾錢呀?
我個人好鍾意個VC 由當年A6果陣已經留意
所以我一見A3有VC 就狗衝左(雖然冇得睇地圖)

另一樣我覺得好大分別 就係成個Interior + 波撥
個design感覺唔係一架30萬既車仔
印象中係 $21,XXX
想問吓各位巴打,其實行車時會唔會真係有需要用VC,例如轉過鏢靶嘅大細
q2 仲係舊籠……空間其實唔會大得a3去邊……
車又重d轉灣又差d

點解唔考慮a3 ?
外型除左扮suv 真係比唔上a3
我覺得...功能上就唔係必要 單純係個人喜好la
連後泊鏡都要加錢果下先大獲
原來ppf都幾貴下
屌你老味,講得好啱,個籠真係以為坐撚左時光機返幾年前

自己on9,鐘意個外型,真係解釋唔到
個price range都好闊下
有d 1皮內 < 咁平冇信心試
正常價就1萬中 但係search過幾間又大又係google落廣告既都話係黑店

最後交俾sales搞算 佢話間野用開
想問深入小小
其實整完PPF 除左"扇水" +易打理 +無咁易花之外

係公路上飛過黎既石仔係咪protect 唔到?
ppf唔係就係防石仔咩
跣水嗰啲做coating咪得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞