Audi 巴打揮手區 4

1001 回覆
19 Like 14 Dislike
之前屌RS5 RS4好好玩,仲無限油,又有收送車服務依家要去錦龍攞車仲要放低2萬蚊,還車後14日要回水。不過索性唔做好過...
開名啦不如我幫你開喇?
黑店G-TEC
要2萬幾丫
有部份車畀大昌拎咗去賣
錦龍要自己投資過
香港一日有首次登記稅,租車行業都係無運行
仲要pacific place拎車,玩完開心去隔離統一落訂唔使淋雨
我又無所謂如果租部舊啲既RS 大家都winwin 多啲車款又平啲,況且佢大把零件換返啦
當年佢個rate又抵玩, 4-6個鐘咩都夠皮
屌過紅色S5,紅色RS5 Coupe,藍色RS4,Q7,灰色新A6真係好難忘,大欖隧道收費停RS5 dynamic mode地板油0-100嚇9到我老婆尖叫

初頭仲有部舊款藍色RS6一路都想屌下但想想下佢已經賣走左
Ching VIP嚟差R8
個陣佢呢個on demand service真係令到我心郁郁想買Audi
印象好左好多,咁啱又係換車期

但自從大娼知道無得再做dealer之後就無心做,搞到我但最終去左買寶鹿...

依家錦龍接左手之後直頭趕客...個deposit貴到..
又無得好似以前咁隨時book隨時cancel...
(拿拿拿只係講緊租車嗰part,絕非引戰
嗰陣租左好多次,聲甜CS Fanny姐姐(冇圖)寄左$300 coupon來下次用,對於我來講當時Audi成個brand image真係一流...

但R8真係太貴喇...屌唔起
當時4個鐘都要12000蚊...
純粹過下隱唔想洗5位數字
同friend夾又唔得,因為佢個保險話只包一個司機
有係a5 b8 車主呀?2代ea888
想知平均幾多km 食1L 偈油
Thanks
有冇人知用paddle shifter點樣可以直接M左宜家個波段 唔洗禁+再禁-
譬如我落緊斜行緊3波想lock死係3波可以點做
落斜禁到m3 佢應該唔會跳wo
你會禁咩入m3?
減左邊減波囉
但當我行緊3波禁-咪會落M2
我想keep番3波
接返右邊+波一下
就係唔想咁樣快速+-一下
入dynamic mode 盡拖,Audi有程式保護機制,就到紅區會自動跳
邊有人計咁難計嘅野架
揸過都唔知點答你,冇晒咪入
1000又有,500又有
你s3算係咁啦
我a3 行東廊都4/100
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞