Audi 巴打揮手區 4

1001 回覆
19 Like 14 Dislike
//基本上你期望會有既功能都唔會有//

Sad but true

有錢都冇用加

我就係鐘意Q2 個車型多過Q3,亦唔介意加錢加option,但係所有你想有嘅野都唔會有: cruise control, B&O sound system, active / passive safety, CarPlay..

咁你d 軚可能要換換佢?要‘鄧’軚

利申:前2017 a3 車主,過百同5-60冇大分別
CarPlay都無就sad d
西龍成日都諗住啲入門車系可以set好晒啲plan俾客,但係搞到勁少配備
A3要熄肛滑行一下一下咁俾油,就奄咗個cruise control得個限速
諗住無導航就一次過差電兼靠CarPlay 所以順道奄埋無線差電,點知次次上車要插線煩過西,出面啲dongle 未成熟又貴
西龍見到就最好出返啲update俾人upgrade 下啦出車後俾人加返啲件啦,唔整呢啲service都唔好踢人保,學下宏益呢方面真係
過8年既2手audi 係咪唔洗諗
唔係易壞?
2010 A5 convertible 點睇
好仆街 有錢都唔俾人加
thinkware f200
唔會呀
基本上車cam只會係電話睇返
或者拎張卡出黎電腦睇
唔該巴打
一言驚醒夢中人,上手30000公里,我無換呔
見新A3 sportback有優惠
lite版減左一萬
有冇師兄知同過往有咩分別
應該係冇左電櫈
屌,買咗3M水撥唔岩用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞