Audi 巴打揮手區 4

1001 回覆
19 Like 14 Dislike
冷暖櫈定係black eidtion好?
訂左架black edition Q5,但sales話現貨送冷暖櫈不過無black edition轉唔轉好
冷暖櫈好似實用d 著數d wo
好撚正
black edition = 後期dechrome
驚出去dechrome整得唔靚
唔靚咪屌佢囉
多謝開心到宜家
想問下Audi普遍係唔係都係有溜後問題
details?
新車一定唔會有
我係17年第二代A5
恭喜巴打
黃色S3真係好靚仔
A5 有auto hold , 你按手制旁邊的那個 ((A))制,停車著綠色parking brake 燈就唔會溜後
新車有3秒既hill hold
17年既a5就唔知有冇la
一係有實體制㩒一係喺MMI入面揀一係自動hold3秒
2012 年 (MY13) A5 2.0DT Sportback Multitronic
100K咪
玩唔玩得過? 10萬多少少HKD
玩囉
有冇咩要注意? 我唔熟車, 兩年牌, 日日揸車返工...
想搵部靚仔少少, 唔貴既車揸下...

有冇特別易壞既地方?
小則換正時belt,換電池,換臂+bearing,換避震,水pump漏水
大則引擎漏油,換波腦
換晒都可以上10個
不過點解2.0T 係multitronic?你再睇下係邊個波箱先
呢部係TDI

咁大獲?!?!

仲有另一部,2014 A5 8T MY14 Sportback S Tronic Quattro 7 Speed - 142k咪
TDI 引擎唔識了
A5 可以諗淨gen3 EA888 (14年後好似) / 每年1萬咪內
其餘可以入shortlist only
冇用阿,哦我仲以為係間車有d問題,所以係正常?
所以, 2014年果部會好好多?

咩係「每年1萬咪內」?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞