Audi 巴打揮手區 4

1001 回覆
19 Like 14 Dislike
我係大昌行買, 不過就唔係大昌行車, 因為有上手車牌, 都幾肯定唔係大昌行車.
大昌做代理嗰陣啲貨尾同Audi on demand租車咪拎晒去二手部賣囉...
嗰堆貨尾佢都出晒牌架...
佢個車牌..係自訂車牌黎架...所以應該唔係
個客套自己牌都得㗎,牌簿有無留牌紀錄?
竟然XD

我唔識睇呀, 唔買都買左. 淨係知0首ja

不過我上一部(2017 A3 sedan)都係大昌行Audi 二手部度買, 似比人用黎試車. 係個波箱有D聲所以換左.
想問下14-15年s3依家值唔值得買,通常有啲咩通病?好怕個波箱好易死
想請教下巴打們11年A4 2.0T有冇咩注意事項,想收架返黎代步定12年A3好
大昌行租車部d車黎 唔係audi on demand
佢d租車差唔多部部audi個波箱都有問題
我覺得b9 真係好抵
我會揀30齊料>40
其實返klm 定係街外換野好?
後座無冷氣,我覺得係avant 黎講差幾遠,冷氣要散到去行李位但無後座冷氣

同比人坐好似觀感一般,因為a3 個d 後座都有。

係差個大mon 同VC
舊嘅Audi on demand 咪即係而家大昌租車部囉大佬
On demand跟代理權畀咗錦龍,但係啲車就大昌要返丫嘛...
唔係
分開的 兩個部門黎
大佬 Audi 2-3年得返一半多少少,折舊太驚人
俾我都唔買新車,汁二灘算數
2019車賣緊20-22 好撚癲
睇緊 16/17 年 Q3 , 請問各位巴打有無咩要注意?

28car 見好多都係代理盤, 有啲怕
所以a4 二手係最抵買,不過最好都係旅行車版,房車版個價仲跳樓
老實講
Dont buy
可唔可以講解下?買新款D 2018 會好啲?或者Q5?
Q5 la
Q3 is same as golf
各位知唔知audi新車條咪仲係德國造?
見好多都匈牙利
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞